![]() |
|
Kalos hakkında bilgisi olan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 19:51 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-cok-temiz-64,000-km..sirali-lpg-li-119561281/detay/
ilandaki aracı 15750 anlaştım.Yarın ekspertize sokacağım bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o para o araca çok bu bir,araba dacia logandan biraz hallicedir vasattır yani bu iki (ben 2004 te sıfırını aldım verdiğim paraya acıdım sonradan),durumun varsa biraz para ekleyip bir 307 bak derim. |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
guncell |
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
206 ya bak hocam para koy 307 al.. 2eli bıraz sıkıntı zannedersem kalosun.. cruze olsa sorun yok ama kalos olunca dusunmek gerekır derım.. ama tabı zevk ve beklendı onemlı olan
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Chevrolet' in Daewoo' dan aldığı bu modele açıkçası pek ısınamadım. Ben olsam o paraya başka araçlar tercih ederdim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
kalos yakın bir arkadaşımın annesinde vardı pek sorun çıkartan bir araç değildi. Bu araca bakacağınıza aynı ayarda hyundai getz öneririm. Piyasasıda bunlardan iyidir.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç biraz ismi gibi :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
hocam arkadaşımda vardı çok gezdik çok keyifli bir araç sorunda çıkarmadı hiç ancak piyasası yok fazla.. sağlam bir araçta olduğunu düşünüyorum arkadaşım ortadan direğe girdi perte çıktı araba ama tek çizik yoktu arkadaşta.. getz in sadece piyasası var onun dışında extra bir durumu yok..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hocam bu aracın aynısı benim eniştede var kırmızı rengi cok tatlı bir arac sürüşü falan yakıtıda iyi ama 14500e aldı
|
|
![]() |
|
ADANALI_01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2013 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ADANALI_01
KARDEŞ BEN 2004 ALACAKTIM EKSPERTİZE GÖTÜRDÜM KAPININ FİTİLLERİNİ BİR KALDIRDI ARAÇ BİLDİĞİN ÇÜRÜMÜŞTÜ BENCE YANINA BİLE YAKLAŞMA ARABA DEĞİL....
|
|
KURT;TÜĞ'ÜNÜ DEGİŞTİRİR AMA ASLA HUYUNU DEĞİŞTİRMEZ...
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
206'yı almadan önce alacaktım heves ettim fiyatı dolayısıyla ama pek tavsiye etmediler banada ondan dolayı vazgeçmiştim.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Hocam 15000'e 206 aldım, 9 ay sonra 18000!e sattım.. Bu arabayı 15750'ye alsan, 14000' e zor satarsın...
Alıcısı fazla yok, tercih edilmiyor.. Ama sen bilirsin.. Bineceki kullanacak sensin..
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |