![]() |
|
Egsoz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 15:35 |
S.a arkadaslar 2000 model quik sahibiyim.
Bu S2000 lerdeki egsoz sesi acayip hosuma gidiyor:) O tarz bi egsoz takılabilirmi? Marka önerileriniz varmıdır ? |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam remus ve sebring x1 modelini tavsıye ederım oval kafalar tabi.. s2000dekı sesı duyman ıcın zannedersem o motor elınde olması gerekır derım
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hocam bende remus vardı aksam 6:30da taktım gece 11:30 da aracı bağlattım
![]() ![]() |
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
![]() ![]() ![]() ![]() |
egzozun tadını vermiyo bence filtre ya benim aracımda orjinal filtre duruyo 51lik düz boru orta spor sustrcu ve silencerli real in son susturucusunu taktırdım gayet güzel ses var egzozun patlaması da ayrı güzel oluyor :)
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bende şuan 51lik boru ve adını bilmediğim bi eksoz var. İyi zırıldıyor ve bas çeklerde genelde patlayıp ateş çıkarıyor. Benim istediğimde oydu zaten
![]() |
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
![]() ![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
bende var egzoz ve çok memnunum yolda giderken rolantide park halindeki arabların alarmlarını öttürüyor.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Aynen yaptırdım ama silincer susturmadı benimkini pek malesef bende takmıyorum. 72 lik çıkış mı ne öyle birşeymiş büyük pek susmaz dediler zaten :D
|
|
![]() |
|
Sendman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Manisa/SomA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Benim egsoz da değişecek ama patlamalı çatlamalı :D bu ne arkadaş :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
o bi zevk ya kimisi tok ses sever kimide patlama cızırtı falan ![]() |
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Zırıltı ve patlama...PahabiçilemezzzzZZZ
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
valla o zaman orta ve kat iptal güzel bi son ve 51 lik boru. alt devirler başta ölmüştü ama şuan eski haline geldi niye oldu bende bilmiyorum şuanda gayet iyi zırıldıyo. Gti gibi patlamaz her bas çekte ama eksozla oynamayı öğrendiğinde doğru yerde bas çek yaptığında alev atıyo şuan. Tabi ben yıllardır eksozlu araç kullanıyorum oda var. Arkadaşım sürünce ara gazı bile zor çektiriyo |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
egzozlar ıyıdır olurda polisler arasında marka farkı dıye bısey var s2000 durdurup adam ceza yazmıyo spor arabayı durdurmuyo ama aynı sesı başka araç çıkarsın daha fazla dıkkat çekıyo tabıkıde herzaman böyle olucak dıye değil ıstısnalarda var ama böylede olmuyo değil.Altarnatif yolları seç derım vanalı vs. şöyle güzel ses veren aracı bağlatmaya hıç gerek yok .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
valla hafta sonu etliğe gittik arkadaşlar onda doğan vardı araba zır orjinal bildiğiniz önüne atladı durdurdu ben yanından geçtim. Ve ona emniyet kemerinden yazmışlar. Ankaralı arkadaşlar bilir hafta sonları ne kadar çok çevirme oluyor dediğim yerlerde özellikle ivedikte yarışlardan dolayı. Ben o eksozla ivedikteki çevirmelerdende geçiyorum yozgat bulvarındakindende hatta ulus üzerinden sıhhiyeye gidiyorum. Daha yemedim ceza allaha şükür ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
s2000 deki ses egsoz değil motorun sesi pugda o sesi almak istiyorsan İTB yapmalısın :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |