SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

106 gti tampon yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
angarya0061 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı angarya0061 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 106 gti tampon yardım
    Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 10:21
106 xr aracıma gti tamponu almak istiyorum sizce tam otururmu bulursam fiyat aralğı ne olur.. iyi forumlar
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
superyusuf Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı superyusuf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 12:11
mrb.bende de 106 xr 5 kapı var.bende bakıyorum ara ara ama en az 250 tl den başlıyo arkadaşım.ön takılınca arabanın arkasına da gerekiyo.en önemlisi dodik valla.gti'daki gibi lastiklerin üstündeki dışa doğru olan çıkıntı dodik arabanın havasını değiştiriyo hemen
Yukarı Dön
angarya0061 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı angarya0061 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 12:13
bence doğe gerek kalmadan çözüle bilio ölede yapmayı düşünüyorum kapı eteklerini taktınmı ön ve arka tampona ek tampon veya karlık koydun iş bitio oda çok pahalı boyasıyla birlikte 180 tl diyolar sadece kapı altları için piyasa çok ucuk
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.