![]() |
|
FM transmitör tavsiye edermisiniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 04:56 |
||
Merhabalar aracımda kaset çalar olduğu ve direksiyon kumandasını iptal etmek istemediğimden dolayı fm transmitör arayışına girdim idareli bişey işime yararmı ? 4-5 ay kullanmalık
|
|||
![]() |
|||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
işe arar ama ses kalitesi düşer
|
|||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
benim orjinal cd çalar teyip var üzerinde ama sadece track çaldığı için kaliteli bir transmitter aldım. gayet memnunum. hani şu milyoncularda dahi satılanlar var ya 10 tl'ya felan onlardan değil :) 45 tl ye aldım ve sd cart ile işimi görüyorum. ben memnunum tavsiyede ederim :)
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
Beyto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
||
Bende kullandım piranh nın transmitterini ama memnun kalmadım çok cızırtı aldım istanbulda boş firekansta bile ve ses kaliteside çok düşüktü araçta tesisat var çift anfi çift bass mid bir bas ve çift 85 ama memnun kalmadım ürünü iade edebileceğin bi yerden al derim teknosa tarzı bi yer ambalajına zarar vermeden aç :)
|
|||
Namerdin balını yiyeceğine Padişahın tokatını yee
|
|||
![]() |
|||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
||
Ben yaklaşık 2 yıldır piranha'nın fm transmitterini kullanıyorum. Aldığımda fiyatı 12 TL idi ve herhangi bir sıkıntı yok. Hedefin çok yüksek değilse müzik sesi gelsin tamam diyorsan işini görür. Ama burda önemli olan bulunduğun yerdeki radyo frekanslarının sıklığı benim o konuda sıkıntım yok ama İstanbul gibi bir yerde olanlar için bunun kullanışlı olacağını sanmıyorum.
|
|||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|||
![]() |
|||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
||
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Düşündüğün için çok saol abi buluşmaya kesinlikle gelmeye çalışcam. Benim aracı hem size de göstermiş olurum.
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Kaset adaptörleri var bu fıyata daha önce kullanmıştım ses kalıtesı duşuk ama ıdare eder.Çözüm bulamazsan önerırım hesaplı ve kullanışlı bır ışlem 10 TL falan .
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Hiç tavsiye etmem. Ben de almıştım çızırtıdan müzikleri duyamıyordum. Öyle duruyor kenarda. Ona gereksiz para harcayacağıma daha da para ekleyip teyp alsaydım keşke.
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Kaset Adaptöründenmi bahsedıyosunuz ?
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Bana sorduysanız. Hayır. Kendi aldığım transmitter'den bahsettim ben. Hiç memnun değilim. |
|||
![]() |
|||
||
size sordum evet kaset adaöptörunden sözedıyorsunuz sandım. ben urunden memnun kalmıştım çok kalıtelı değılde ıdare eder konumdaydı transmitter kullanmadım.size kalıtesız urun denk gelmıştır dıcektım yanlış yönlendırme olmasın dıye :) |
|||
|||
![]() |
|||
||
Anladım. Vallaha Fm Transmitter' de boş radio istasyonu bulamıyordum bu sorunlardan biriydi. Aletle alakası yok tabi bu sorun bulunduğum yerle alakalı ama. Boş radio istasyonu bulunca da çızırtılı geliyordu sesler. Ya zaten arabada tıngırtı mıngırtı gürültü eksik olmuyor |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
İstanbulda hiçbir işe yaramıyor, 200 mt'de bir frekans karıştırıyor 3 gün kullandım sinirlendim attım torpido da duruyor isteyen varsa ücretsiz verebilirim, taşra da köylerde falan işe yarayabilir.
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
büyükşehirdeysen kesinlikle işe yaramaz hatta konusunuda açmıştım daha önceden bi işe yaramaz isteyen varsa bende ücretsiz verebilirm :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
||
bu sd aux çevirici aparatlar işe yararmı peki benim kasetçalarda
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Ben kullanıyorum çok memnunum ses kalitesi falan çok tatminkâr, kesinlikle tavsiye ederim
İncelem linkim... |
|||
![]() |
|||
||
Cihazı cd changer girişine takınca pp2000'den aktif etmek gerekiyor, bunu demişsiniz bunu nasıl yapcaz birde cihazı nerde bulabilirim hepsiburada da var ama 160 civarı
|
|||
![]() |
|||
||
PP2000'i yetkili serviste özel servislerde yada bazı tamircilerde bulabilirsiniz. Ürünü sanalpazardan alabilirsiniz.
|
|||
![]() |
|||
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
||
Bende düşündüm bir ara trancemitter almayı ama çok da kullanılışlı bulmadım açıkçası. kumanda kolu varken araçlarımızda bir de başka kumanda takmaya hiç de gerek yok. trancemitterların ses kalitesi de hiç iyi değil. ben de yakında alıp taktırmayı düşünüyorum Audio aux sd usp çeviriciyi. hatta o kadar orjinal birşey ki peugeot amca torpido kapağına cihazı yerleştirme ve kablo çekme yerini bile koymuş. en son 129tl idi fiyatı daha aşağı bulan varsa söylesin.
|
|||
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|||
![]() |
|||
||
Haklısın Salih hocam alınır ama benim gibi orjinal hastası olunca insan almıyor işte, şöyle söyleyim arabamdaki teyp bozulsun gerekirse 300 tl veririm ya orjinal 206 cd çalar yada kaset çalar alırım yinede başka teyp koymam oraya, O direksiyon kumandası çalışacak o ekran radyo cd bilgilerini verecek başka türlüsü yok benim için,
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Serco05 - 28 Mart 2013 Saat 00:50 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |