![]() |
|
Angel Far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 00:35 |
arkadaslar aracımda sonarın angel farları var. yalnız halkalar gündüz hiç belli olmuyor,parlaklığı çok az.. gördüşüm dier araçlarda hiç böyle değil gündüz bile parlıyor,belli oluyor. acaba bunun bir parlaklık ayarı v.s. var mı yoksa benim farda mı sorun var ?
|
|
![]() |
|
jin2123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de var ayni sorun gece guzel ama gunisiinda acik olduu bile belli deil
cozumu varmi acaba ???
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
kimseden çıt yok,demekki yok çözümü :)
ama ben çok araçta gördüm gündüzde bayagı parlıyordu belli ediyordu kendini
|
|
![]() |
|
jin2123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
xzenon taktiklari icin dierlerin daha guclu olduunu dusunuyorum ben
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
alakası yok bendede sonar var onların ledleri değişiyor isterseniz değiştirin birde öyle bakın.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
hakli olabilirsin bulursam denicam
|
|
![]() |
|
hayır hocam ,106 da gördüm :)
|
|
![]() |
|
ilave derken nasıl yapıyolar hocam bilginiz var mı acaba ?
|
|
![]() |
|
anladım,teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Arkadaşımda mercekli angeller var dediğiniz şeylerin aynısı ama o özel mervekli yaptırdımı getırttımı bılmıyorum ilave bişey varmıymış sorar yazarım en kısa zamanda baya bı farklı duruyor zaten.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
tamam hmocam bekliyorım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |