![]() |
|
Üstatlar yardımlarınızı bekliyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 00:23 |
selamlar arkadaşlar
farkındayım başlık konu hakkında açıklayıcı olmadı kurallara uygun değilse özür dilerim. ancak derdimi anlatacak başlığı bulamadım. önceki mesajlarımı anımsayan varsa maalesef çiğ süt emmiş birileri tarafından kötü kazıklandım. şimdi elimdeki ile ne yapabilirim. onu düşünüyorum ve akıl akıldan üstündür diyerek görüşlerinizi almak istedim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-307-1.4-hdi-118867814/detay/ linkindeki araç benimdir. açıklamalarda yazdığım bakımları bizzat ben yaptırdım. ancak önceki sahibinden dolayı km nin düşürülmüş olduğunu anladım. km sayaç 120 bin olmasına rağmen 217 binde muayene ye girmiş araç. aracı görmeye gelenler motorda üfleme olduğunu söylüyorlar. şimdi sormak istediğim; zaten fiyatı yeteri kadar düşürdüğüm halde bu sorunlarla karşılaşıyorsam ihtimal 1- motoru komple rektefiye ye sokmak ve satma fikrinden vazgeçip binmek. ihtimal 2- motoru komple rektefiye ye sokmak ve masrafları üzerine ekleyip olabilen en iyi rakama satmaya çalışmak ihtimal 3- fiyatı daha dip yapıp zaten kazığı yedik başımızın gözümüzün sadakası olsun diyip yok parasına vermek ihtimal 4- galerici işi üstünkörü yaptırıp garibanın birisinin ah ı nı almak:( Bu dünya da herşey sınav. şu an da sınandığımı düşünüyorum. 4. ihtimali zaten düşünmüyorum ancak diğer ihtimaller veya aklıma gelmeyen , sizin aydınlatabileceğiniz ihtimaller konusunda yardımlarınızı bekliyorum. ömür uzatıp yazıyı okuyan , fikirlerini yazan arkadaşlara şimdiden çok tşkler. |
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Garibanın birisinin ahını almak sakat iş sızınkını almışlar pek memnun değilsinizdir bu durumdan sizde. kımse memnun kalmıcaktır gerek yok.Bence aracı yok pahasına vermekte mantıksız.motoru komple rektefiye ye sokmak ve masrafları üzerine ekleyip olabilen en iyi rakama satmaya çalışmak fikride motor rektefiye gördüğü için zaten buda belli edicek kendını o yuzden yaptığın masraftan zarar edıceksın yıne satarken benım şahsi fikrim para harcayıp aracı yaptırcaksan ve araçtan memnunsan yaptır bın para verıp satmak zoruna gıder ınsanın ama bıktıysan araçtan yenılık ıstıyosam mecbur yaptırıp satıcaksınız artık bir şekilde hayırlısı olsun ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
motoru komple sıfırlamak da mı fiyatı düşürüyor :(
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
valla müdür araban maşallah diri temiz 2 parça boyalı olsa ne olur olmasa ne kimsenin ahını alma imkanın varsa harca 4 -5 bin tl 3 yıl başın ağrımadan bin zaten iyi bir motor masrafı yaparsan ciddi bir sıkıntın olmaz diye düşünüyorum az yakan temiz bir araç yaptır bin biryandanda rahat rahat müşteri aramaya devam edersin istersen
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Çok geçmiş olsun. yok pahasına satma fikri motoru yaptırıp satmandan daha mantıklı gibi şayet ben öyle yapardım. eğer ki soğuduysan. çünkü motoru yaptırıp bu kmdeki araca yazacağın en ideal fiat 18 civarı olacaktır ki nazlı alıcılar almaz o fiyata. ne zarar ettin bilemem şuanki yazan fiyatla ama 5000 gibi bir rakam rektefeye soktun 3 bin tl zarar edersin gibime geliyor. 16500 + 5000 = 21500 maliyet diyelim. hadi içine sindi segman attırdın 1300 lira gibide bu işe gider paran ve ancak 17 etsin derim bilgimce malesef. her türlü zarar var gibi işin içinde. satacağın kişiyede durumu anlatta ah alma sen kendi ahını vermişsin zaten sana satana yerine başkasınınkini koyma derim.
yapınca soğumam dersen de o ayrı bir konu allaha emanet sürersiniz.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun arkadaşım. ihtimal-4 çok kötü. onu bence hiç düşünme...araçta herhangi bir soğuma yoksa şayet, kaportasıda iyi ben olsam yaptırır binerdim..ama soğuduysan bence bu haliyle çekebildiğin kadar dibe çekerek sat gitsin derim..hakkında hayırlısı olsun..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |