![]() |
|
Araçtan Yanık Kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 00:35 |
Sizde sağolun cevabınız ıçın. Bugunluk bıraktım aracı bakalım tur atma fırsatım olmadı bidaha yarın bır bakıcam dediğiniz gibi devirde yükselme hızın artmaması yokuşta kaçırma ve eskısınde farklı herhangibir durum varmı dıye kontrol etmem gerek olmadı değişcez.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buna benzer olay benim başımada gelmişti arabam kaldırıma oturmuştu ileri zorladım ayağımı debrajdan komple çektim gaza bastım ilerlemedi ardından yoğun bi yanık kokusu geldi geri vites e aldım kaldırımdan kurtuldum. 2 saat sonra yolaçıktım düz yolda 70 hızını geçemedim motor devri artıyor ama hız yok. uzun bi süre hiç arabayı kullanmadım şahin otodan debraj setini aldım sanayi ye yaptırmaya giderken o kadar zorlamama rağmen hiç kaydırmadı debraj ama ben her ihlimale karşı değiştirdim baskı balatayı
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Cevabınız için teşekkurler...
Düzenleyen samet206 - 15 Ağustos 2014 Saat 02:25 |
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanık kokusu derken balata kokusunu kastediyorsanız bir şey olacağını sanmıyorum hocam merak etmeyin. Aracı ilk aldığımda yokuşta kaçırmamayı öğrenmeye çalışırken karşılaştığım bir şeydi. Böyle yapmaya devam ederseniz debriyajı yersiniz tabi ama bir an koku geldi diye debriyajın biteceğini sanmıyorum. Yarın tekrar kullanmaya başlayınca gözlemlersiniz, debriyajın bitmesi ya da sıkıntılı olması demek gaza bastığınızda devir yükselirken hız artmaz bu tip bir durum varsa ustaya gösterirsiniz yoksa normal kullanmaya devam.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Yanık Kokusu gelmesi.
Düzenleyen samet206 - 15 Ağustos 2014 Saat 02:25 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |