![]() |
|
207 Renk Seçimi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 23:55 |
herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar.
arkadaşlar elimdeki parayla 2001 model honda civic 1.6 ies almayı düşünüyordum ama arabayı yakından görüp inceledikten sonra vazgeçtim. çünkü araç içeri çok ses alıyor. sadece motor performansı güzel. pek bir donanım da yok. işin açıkçası o paralar verilip 12 yaşında bir araba almak istemedim. 207 de kesin karar kıldım.1. 4 trendy modelini düşünüyorum. iki tane araç sahibi ile bağlantı kurdum; ve bu 2 araç arasında biraz kararsız kaldım. 1. araç; 2007 model gümüş gri 51.000 km de 1.4 trendy modeli. bu aracın 50.000 bakımı serviste yapılmış.1.5 parçasında boya var. son fiyatı 22.500 TL. 2. araç ise 2008 model siyah 32.500 km de 1.4 trendy modeli. boya-değişen-hasar yok. son fiyat 22.250 TL şimdi 2. araç her zaman bir adım önde gidiyor ama renk olayı beni gümüş gri ye doğru çekiyor. çeşitli forumlarda sıfır km siyah araç alanların yarısı bayide renk olmadığı için siyah almak zorunda olduklarını,pişman olduklarını,çabuk toz ve çizik gösterdiğini söylüyor. kimisi de 5. arabasında bile siyahı tercih ettiğinden bahsediyor. bu 2 araç arasında hangisinden yana olmalıyım? vereceğiniz fikirler için teşekkürler. Düzenleyen maverick - 26 Mart 2013 Saat 23:58 |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 kapılı 207 ye siyah, tek kapılı 207 ye kırmızı yakışır
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
siyah arabayı daha diri ve asaletli gösterir siyah iyidir.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle siyah diyorum çünkü şu an aracım siyah ve çok memnunum. aracına temiz bakıcaksın bence rengi siyahta olsa beyazda olsa her gün temiz kalmalı. ayrıca daha önceden gümüş gri araç kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum ve sırf renk ile problem yaşadığımdan aracımı satmıştım :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
terzuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
eflatun olanı.
![]() karar senin tercih senin. siyah asalet onunda bi zorlugu var. gri sıradan binek araç.
|
|
bize her yer trabzon
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Bende siyahı tercih ederdim. Çünkü aracınla daha fazla haşır neşir olursun üstünde görünecek her türlü kiri temizlemekten dolayı :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |