![]() |
|
Sizce ALınır Mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 15:23 |
Arkadaşlar 308 in bu modeli sizce nasıldır. Alınır mı alınmaz mı nedenleri ile yazarsanız sevinirim. Fİyatına göre iyi bir modele benziyor. Mutlaka sitede bu modele veya benzerine sahip olan kişiler vardır. Olumlu olumsuz yönlerini yazarsanız sevinirim |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım kendi bilgimden değil duyduğumdan sana aktarıyorum. Bi akrabam almıştı bunun siyahını benzinli. Sıfır almıştı 3 bin km sonra sattı. Çok yakıyor benzin yetiştiremiyorum dedi. Ben şahsen kullanmadım tam yorum yapamayacağım. Ama bu araçta benzin konusunda bu şekilde duyumum var. |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |