|
Kolçak tavsiyesi veya elinde olupta satabilecek |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 09:00 |
Arkadaşlar aracım 106 qs kolçak takmak aklımdaydı az önce görünce siteden sormak istedim. Elinde kolcak olan varmı uyacak. Yıpranmışda olabilir farketmez sıfırda alsam arabanın döşemesine kaplatacam zaten O yüzden ne kadar uygun o kadar iyi benim açımdan
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam ben 206 için hepsiburada.comda satılan 25-30 liralık kolçaklardan almıştım 3 senedir kullanıyorum.
|
|
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
106'ya takılabilecek kolçak örneklerinden bilenler varsa bikaç örnek gösterebilir mi acaba?
|
|
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
aynen biraz orjinal duracak model var mı ki acaba |
|
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç 106'sında kolçak kullanan yok mu koskoca forumda arkadaşlar yada bu tarz şeyler önemsiz mi geliyor?
|
|
|
|
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
he ya bende 206 ya alsam iyi olur.
|
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Valla kullanan kimse yok herhalde hala güncell
|
|
volkanC2
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hala kullanan kimse çıkmamış :) ben haftasonu bizim semmte bi aksesuarcıya uğradım kolçakları görünce 106ya uygun var mı diye sordum var abi var dedi fiyatını sordum 50 TL'ye takarız dedi ama hangisi falan ayrıntılı konuşmadım arabayla değildim bide, bir ara uğramayı düşünüyorum 50 tl iyi gibi geldi ama bilemedimde.
|
|
|
|
volkanC2
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gerçi hepsiburadada falan 30 tl civarındaymış şimdi baktım
|
|
|
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
fiyat fazla değil ama görüntü dandik olsun istemiyorum. onlar biraz dandik geldi bana bende gecen oto modadan falan baktım. Ben oradaki pisliği tamamen kapatacak birşey istiyorum. ( Pislik diyorum bence kötü bi görüntü çünkü ). Ne bilim civicimde var orjinalini taktım on numara oldu. onun tarzında birşey istiyorum orta konsol gibi duranlar var bunların 106 içinde vardır herhalde |
|
volkanC2
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir ara uğrayıp adam akıllı bakıyım ben oraya, iki koltuğun arasını güzelce dolduracak tarzda bişey olmalı dolu dolu durmalı
|
|
|
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
aynen bende onu diyorum. Yoksa iki sactan ayağa tutturmalı birşey istemiyorum bende şöyle adam gibi dolu birşey olacak |
|
volkanC2
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bide bizim koltuğa mı monte edilecek yoksa tabana mı? izmirde camlara film koltuk kılıfı falan taktırırken sormuştum koltuğa monte edilmesi gerekiyor tabana olanlar uymuyor demişti adam bana ama bilemiyorum tabi hiç görmedim kolçak olan bi 106
|
|
|
|
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
valla koltuk dediler bana ben yok dedim hic sevmiyorum o ne öyle minübüs gibi tabana olacak birşey olur anca |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |