![]() |
|
Ankaralılar Buluşmuyor mu :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2013 Saat 17:32 |
Arkadaşlar gruplar organizasyonlara başladı artık bi buluşma ayarlamak lazım ankaralılar olarak bence var mı bi plan
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi bakalım Angaralılar :))
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla eskilerimizden ve büyüklerimizden atılım bekliyorum bence zamanı geldi gruplar sürekli toplanıyor bahar geldi artık buluşma zamanı ![]() |
|
![]() |
|
Umut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
takipteyim
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
kimseden ses yok günceli ![]() ![]() |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
ali hadi bir el at şu işe
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu hafta persembeye kadar sinavim var hafta sonu arazim var. Ben de guzel bir etkinlik yapmak istiyorum muson yagmurlari gelmeden.
Bu donem derslerim baya yogun cok ilgilenemiyorum kusura bakmayin. Yoksa semaverin tadi agizimizda kaldi o gun |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
tamam ali müsait olduğun bir zaman ayarlayalım ekibe bir arkadaş daha eklendi bi daha ki buluşma mangal + semaver olsun
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
sonuna kadar destekliyorum ![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Arabayi buyuttum biliyosun mangal degil inegolde kofte rize de cay hatayda kunefeye bile gideriz abi :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
kardeşim peugeot buluşması bu uzay gemisiyle gelmekte ne oluyo?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Umut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
hadi bağlayın şu işi artık
![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Ali gelmesin sonra arabaya bakmaktan semaverin tadını çıkaramam
![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Valla ben de inemiyorum abi inan bugun gidaya cektim ders calistim 6da sinav vardi cok keyifli icerisi. Bu arada biraz rahatliyim yanina gelicem benim kilmik karti sorun cikardi gecen format atilmasi gerekiyormus icin para var diye attirmadim bilgi isleme bgidin dedi |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sizin bu mesajlarınızı görmeden "nisanın 7 sinde buluşma yapalım" diye konu açtım ilgilendiğinizi görmedim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |