|
SAMSUNG GALAXY S3 BEYAZ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ZP105
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2013 Saat 14:52 |
ÜRÜNÜ KENDIM 1 AY KADAR KULLANDIM ORJINAL GALAXY S3 (MİNİ FALAN DEĞİL)
KAPANMA SORUNU YOKTUR SIMFREE DİR YANINDA KUTUSU 2 TANE SARJ ALETI KULAKLIK USB KABLOSU VERILECEKTIR 50 TL DEGERINDE FLASH BELLEK MAUSE VS BAGLAMA KABLOSU kenar kısmında kalem ucu kadar bi hatası vardır sadece 05547103495 FİYAT 975 TL Düzenleyen ZP105 - 25 Mart 2013 Saat 15:10 |
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hayırlı satışlar ürünün resimlerini koyarsanız daha çabuk satabilirsiniz.
Düzenleyen _PunisheR_ - 25 Mart 2013 Saat 15:04 |
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hayırlı satışlar
|
|
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayirli satislar olsun ama az biraz daha indirip hemen satmaya bak hocam s4 z ve favorim one piyasayi cokertecek
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu 50 TL değerindeki flash bellek bağlama kablosunun 4-5 TL'ye satılan otg kablolardan bi farkı varmı? Ben ebaydan 1.3 dolara almıştım 6-7 aydır kullanıyorum, sanal pazarda da 4.50 TL'ye satılıyordu.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |