![]() |
|
Arabadan Gelen Helikopter Sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fkara ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2013 Saat 13:33 |
Evet başlık biraz garip oldu ama karşılaştığım sorun da bi o kadar garip :)
Öncelikle herkese merhaba, forumda yeniyim daha doğrusu bu problemi araştırırken tesadüfen buldum, daha önce açılmış konuları okudum fakat tam olarak benim sorunumu tarif eden bir konu bulamadığımdan yeni konu açayım dedim... Peugeot'larda binbir çeşit ses var, benim karşılaştığım ses 3-4 gündür başladı. Aracım 206, 1.6, benzinli, 2001 model... Özellikle arabanının hızı 70-80i geçtiğinde başlıyor. Ses bazen bildiğiniz uçak pervanesi gibi geliyor bazense bir uğultu şeklinde geliyor. Ses motor tarafından geliyor. Camı açıp duymaya çalıştığımda herhangi birşey duyulmuyor, sadece içeriden duyuluyor. Arabanın çekişinde, duruşunda, kalkışında herhangi bir problem yok. Titreme yok. Kendimce yaptığım testler; - Klimayı tamamen kapatıp kullandım; ses devam ediyor. - Gazı kesip arabayı kendi hızında kullandım; aracın hızı azaldıkça orantılı olarak ses de düşüyor. - Aracı hızlıyken ve ses varken boşa attım kullandım; ses biraz devam ediyor sonra kesiliyor. - Debriyaja bastığımda hafifliyor ama yine de bir ses var... Umarım buradan bir çözüm bulabilirim.. Dışarı çıkacağım şimdi yolda kalırım diye korkuyorum çıkamıyorum :)
Düzenleyen fkara - 23 Mart 2013 Saat 13:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |