![]() |
|
Biri beni durdursun...... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2013 Saat 23:12 |
||
selam arkadaslar bu gun can sikintisindan peugeot servisine gittim ve link ini koydugum 508 le deneme surusu yapdim veeee arabaya hasta oldum desem yeridir yani normalde araba benim yasam sartlarima felan pek uymuyo (3 cocugum var vsss) ve kendi 5008 imin de borcunu yeni bitirdim ama bilmiyomki siz olsaniz napardiniz??
bu 508 ; http://www.car4you.at/Gebrauchtwagen/Peugeot_508_SW_2/Detail/4346016 buda bendeki; http://www.car4you.at/Gebrauchtwagen/Peugeot_5008_1_6/Detail/4222381 Düzenleyen osterreich - 22 Mart 2013 Saat 23:17 |
|||
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|||
![]() |
|||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ALLAH der insan başka ne derki wwww
![]() |
|||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|||
![]() |
|||
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hocam size akıl vermek gibi olmasın ama madem borcunuz yeni bitti biraz 5008 in keyfini sürün oda güzel araç aile aracı,biraz kullanın borçsuz harçsız rahat rahat :D sonrasında inşallah 508 de alın derim ben :)
|
|||
![]() |
|||
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
||
ya usta tamam 5008 konforlu,gösterisli,güzel arac lafim yok ama bikdim valla ivirindan zivirindan cok problem yasiyorum |
|||
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|||
![]() |
|||
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
||
haa sorun varsa bişey diyemeyeceğim :) o zaman imkanınzda varsa alın , ama 508 i de iyi araştırın sıkıntılarını ıvırını zıvırını falan sonra ondada ppişman olmayın :)
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
kardes 5008 de problem yasiyorsun ama 508 de yasamayacagindan eminmisin |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
bence değiştirme hazıra borcunu da bitirmişsin keyfini yaşa..ben olsam öyle yapardım.
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
||
cerci tabii 508 de problem yasamiycagimin da garantisi yok ama en kotu 1.5 sene felan full garantili surme sansim olabilir kararsizim zaten su an :( |
|||
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
||
bende onun icin bir forumdakilerden akil aliyim dedim göreniniz,duyaniniz,bileniniz varmi 508 nasil bir arac kafa agritirmi buda acaba :) |
|||
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
||
kardes eger keyfini yasa diysan daha kötü 508 i test edip sonra geri 5008 e bindigimde kendimi at dan inip essege binmis gibi hissettim yani simdi 5008 i de öyle gömmiyim tamam oda guzel ammavelakin,,,,,,,,,,,,,, |
|||
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
tabiki zevk meselesi benim kendi fikrim elbette. ben aracın keyfini değil borçsuzluğun keyfini yaşa dedim, tabi yine sen bilirsin ;)
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Borcu yeni bitmiş bir aracın keyfini çıkartmaktan başka hiiiç bişey yapmazdım. ne 508 ne Mercedes Aserisi :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |