![]() |
|
Satılık h4 8000k xenon ampül |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2013 Saat 10:37 |
Arkadaşlar benim araçtan söktüğüm xenon ampülleri alan olursa 15'er liradan satıyorum. Resim yok ama isteyen olursa bir ara çeker yüklerim. 2 adet var markasıda xroll sanırım üzerindeki etikette öyle yazıyor.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
beyto5068 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyto5068
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
uzun kısa aynı deilmi bu zenonda
|
|
106 quicksilver
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet aynı, içeri girip çıkıyor uzun kısa yaptığında.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
beyto5068 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyto5068
içeri girip çıkıyor derken ben 106 quicksilver takacam benim orginal ampül tek ampül uzun actığım zaman kısa sönüyor dediğim ole alması lazım
|
|
106 quicksilver
|
|
![]() |
|
aynen öyle tek ampül, uzun kısa değiştirdiğinde içeri girip çıkıyor biri uzun biri kısa oluyor yani. tek ampül kullanıyorsun benimkide aynı xenonları söktüm normal ampül takılı şimdi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyto5068
şehir dısına gönderirmisin en son ne olur
|
|
106 quicksilver
|
|
![]() |
|
şehir dışına gönderebilecek vaktim yok buralardan ihtiyacı olan olursa satarım pazarlık payı falanda koymadım, birinin işi görülür amacıyla satıyorum diye paylaştım kardeşim kusura bakma yardımcı olamayacağım o konuda.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |