![]() |
|
motor rolantıda çalışırkan ibresi düşüp çıkıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2013 Saat 10:27 |
Arkadaşlar son zamanlarda motorda sıkıntı yaşamaya başladım genelde akşam oluyor farlar yanık kalorifer açık park ettiğimde firene basıp durduğumda başıma geliyor devir ibresi sıfıra geliyor tekrar rolanti ayarına çıkıyor AKÜYE BAKTIM IŞIĞI YEŞİL AMA YAKIN ZAMANDA KARBİROTORÜ TEMİZLETMİŞTİM Benimgibi sıkıntısı olup çözen varmı
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rolanti motoru serviste temizlettir. Balata spreyi falan sıktırma. Aynısı 306 sedanımda oluyordu. her duraklamamda nerdeyse Stop edecek hale geliyordu. temizlersek geçer dendi ve geçti. çözülmez ise değiştirmek zorunda kalabilirsin.
Deneyim olarak yazdım başka bir öneri vardır illa.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bendede oldu aynı bahsettigin olaylar basıma geliyordu. Rolanti motorunu soktum spreyle temizledim düzelti fakat 2-3 hafta sonra tekrar bozuldu.
Simdi daha beterini yaşıyorum. Kırmızı ışıklarda veya duracagım biyerde ne zaman ani frene bassam stop ediyor. Kaloriferi 2 de calıstırdıgım zaman sıcaklıgı iceri wuruyo sase'mi yapıyo napıyo anlamıyorum ama bazen sorun cozuluyor. Bende sasırdım ne yapacagıma. Orjinal rolanti motoru 150 civarlarda. Alıp takıcaz sanırım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |