![]() |
|
*Araç Alındı* HDİ 206 ya da 307 Arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 21:32 |
||
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.
Başlıkta da belirttiğim gibi HDİ 206 ya da 307 arıyorum. Benzinli ya da LPG li araçlarla ilgilenmiyorum. Düşük km li ve oynanmamış temiz araçlar tercih sebebimdir. Eşi dostu satan varsa benimle irtibata geçebilir. Teşekkürler..
Düzenleyen Secks - 08 Nisan 2013 Saat 19:28 |
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kendi aracımmm |
|||
![]() |
|||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
220.000 km de
307 1.6 hdi verebilirim. 2006 model makyajlı |
|||
![]() |
|||
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
||
Günceldir.
|
|||
![]() |
|||
gurhankutlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhankutlu
||
2005 Model 125.000Km Alp Beyazı Servis Bakımlı 1.4Hdi 307'im var istersen konuşabilirim. PM'den ulaşırsın.
|
|||
![]() |
|||
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
||
2006 Model 307 1.6 hdi premium sanruf+cc var.Aracım 100000 km de.Düşünürseniz özelden mesaj atabilirsiniz.
|
|||
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|||
![]() |
|||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
belirlediğiniz bir bütçe varmı ne aralıkta araç düşünüyorsunuz.
|
|||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|||
![]() |
|||
||
Bütçeyle ilgili bir sınırlamam yok. Tercihen düşük km de, kaza yapmamış, değişeni olmayan bir araç bakıyorum. Zaten birkaç araç buldum aradığım kriterlere uygun, önümüzdeki hafta birisinde karar kılıp almayı düşünüyorum daha güzel birşey denk gelmezse.
|
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
Hocam aracım budur. ilgilenirseniz PM atın görüşelim
|
|||
![]() |
|||
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
||
NE kadar çok peugeot satmak isteyen varmış.. Demek ki satmakta doğru karar vermişim...
|
|||
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|||
![]() |
|||
||
Yani ben de benzinli 206 aracımı tüp taktırmaya kıyamadığım için sattım. Yakıttan başka hiçbir konuda mutsuz etmedi beni. Dizel bir peugeot daha var 9 yıldır sıfırdan beri bizde, şimdilerde 100 bini devirmek üzere, bir kere olsun arıza çıkarmadı o da, sadece periyodik bakımlarını yaptırıyoruz. Bilmiyorum ben çok şanslıyım heralde :)
|
|||
![]() |
|||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
Arac alim satimimina dair enteresan bir yaklasim. ilginc.
|
|||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|||
![]() |
|||
||
Herkes model yükseltmek için satıyor :) Dandik olduğundan değil merak etmeyin :) ben üstüne 20 bin tl koyup 508 almaya niyetleniyorum olmazsa da 15 bin tl koyup 308 alıcam yaza inş :)
|
|||
![]() |
|||
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
||
Arkadaşım sen neden üstüne alındın.. Benim yazdıklarım arasında dandik kelimesi var mı?
Sadece kararımı doğru verdiğimden bahsettim... Ki peugeot 'a dandik diyen birinin her zaman karşısındayım. İlk göz ağrım idi, hala yolda gördüğüm zaman durup bakıyorum.. Yanlış anlaşılma olmasın...
|
|||
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
hocam kurduğunuz cümle art niyetli olmayabilir ama şunu söylemeden geçemiycem. peugeot forumunda elbet en çok peugeot marka araç satılık olur. çunku herkezde peugeot var.(birkaç kişi hariç)
![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
||
Araç alınmıştır, ilgilenenlere teşekkür ederim.
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
ne aldınız? kaça aldınız? özellikleri vs. nedir? paylaşırsanız seviniriz.
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
dreamcast87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dreamcast87
||
Hayırlı uğurlu olsun hocam Kazasız Cezasız günlerde binin. Aracınız resimlerini bizlerle paylaşabilirsiniz :)
|
|||
![]() - AIRBUS A307 - Peugeot 307 1.6 HDİ 110 HP 2006 |
|||
![]() |
|||
||
2004 model 307 HDi XR aldım. Fiyatı bende kalsın :) Full olanı sanıyorum 6 airbag, abs, klima, 4 cam elektrikli, aynalar otomatik, 5 li cd changer vs mevcut. 1.4 benzinli 206 dan ve 2.0 hdi partnerden inip buna binince biraz hantal gibi gelse de gayet iyi yine de, memnunum, tavsiye ederim. Mükemmel 206 mı sırf yakıt yüzünden satmıştım bundaki deneyimlerimi, yakıt tüketimini vs. zamanla paylaşacağım :) Resimlerini de ekleyeceğim ancak havalar düzelsin, iyi bir temizlik istiyor araç :)
Bu arada 3 satır ekranda anlık yakıt tüketimini görmem mümkün mü aracımda, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim :)
Düzenleyen Secks - 08 Nisan 2013 Saat 19:27 |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
xr'lerde yol bilgisayarı yok hocam onun için yakıt değerlerini göremezsiniz, yakıt değerlerini görebilmeniz için silecek kolunun ucundaki dönen kısmı yada komple com2000 ünitesini değiştirdikten sonra aracı bilgisayara bağlatarak yol bilgisayarını aktif ettirmeniz gerekir.
Ayrıca xr baz modelidir, 307'nin en fulleri xt premium diye geçer.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |