![]() |
|
206 1,6 roland garros |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ADANALI_01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2013 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ADANALI_01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 16:53 |
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABALAR ARANIZA YENİ KATILDIM ADIM BEYTULLAH 28 YAŞINDAYIM ADANALIYIM SAMSUNDA YAŞIYORUM HEP VOSVOS KULLANDIM ŞİMDİYE KADAR AMA BUGÜN BİR PEUGEOT 206 1,6 ROLAND GARROS ALDIM BUNUN HAKKINDA BİR KAÇ SORUM OLCAK ACBA YARDIMCI OLURMUSUNUZ... OTOMATİK KATLANIR AYNA NASIL ÇALIŞIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
|
|
KURT;TÜĞ'ÜNÜ DEGİŞTİRİR AMA ASLA HUYUNU DEĞİŞTİRMEZ...
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoş geldin.
![]() Düzenleyen SDYMZ - 21 Mart 2013 Saat 17:04 |
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş geldin. roland garros larda katlanır ayna olduğunu bende bilmiyordum..umarım yardımcı olan arkadaş çıkacaktır.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
bildiğim kadarıyla 206 da hangi donanımda olursa olsun otomatik katlanır ayna olayı yok ama bazı donanım seçeneklerinde elektrikli kontrol ve ısıtma durumu mevcut. Kontrol işlemi ise ön cam açma butonlarının hemen üzerinde yuvarlak bi kontrol butonu mevcut. Sağa sola hareket ettirerek şöfor ya da yolcu tarafını kontrol edebilir, joystick gibi kullanırsanız da ayarını yapabilirsiniz.
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
roland garrosta elektrıklı katlanır ayna vardır
ayna joystik tuşunu 180 derece dönder aynalar katlanır
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de var ama sağ aynam kapanmıyo ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |