![]() |
|
Gaz 2000 devirde takiliyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 Saat 07:25 |
Uzun yol yaptigimda 2 defa basima geldi. Otobandan ciktiktan sonra benzinlikte durdum. Birseyler aldiktan sonra arabayi calistirdigimda devir 2000 e firladi. asagi da inmedi. gaza falan da basmamistim. 1 2 dakika boyunca ugrastirdi beni. Stop edip tekrar calistirip 3 4 kere denedim bir sure sonra duzeldi ama bu 2. ye oluyor. Nedendir bu durum? Kirk yilda bir oluyor ama yine de CANIMI SIKIYOR :(
|
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sıkıntı banada oluyor bazen. ayagımı cekıorum gazdan bı sure gıdıyo sabıt bı hızda bı sure cruıese control gbi :) bı ıkı dk sonra gecıyor ama dedıgın gbı kırk yılda bır.. gecmıs olsun
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz kelebeği temizliğiyle bu sıkıntı geçer .
Arabalarda otomatik jikle var ilk çalıştırmada motoru ısıtmak için genelde o devirlerde seyreder.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
slm
1.gaz kelebebeğini temizlemek gerekir önemli.
2.gaz kelebek potansiyometresi arızalı olabilir.
3.rolanti motoru arızalı olabilir.
4.bilg bağlayarak sorunu daha net çözersin,kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Gaz kelebeği temizliğini kendim yapabilir miyim? Elim yatkındır ama ustalık gerektiren bir iş midir? Teşekkürler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |