![]() |
|
yol bilgisayarı, dijital klima, arka koltuk başlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 Saat 06:56 |
merhaba. aracım 2000 model 206 xt. 2 satır dijital saat ekranı var benim aracımda. 3 satırlı yol bilgisayarı ekranlarından alsam çalışırmı acaba? bi yöntemi filan varmı? silecek kolunda içeri doğru basınca tuş hissi var. daha önce 206 cc'im vardı ve yanlış hatırlamıyorsam yol bilgisayarı tuşu silecek kolundaydı.. zaten ooraya basınca kafamda şüphe uyandı acaba dedim kendi kendime ve sizlere danışmak istedim.
benim aracım analog klima. acaba dijital klimaya cevirebilme şansım varmı? varsa neler yapmam gerek? aracımda arka koltuklarda başlık yok. nereden temin edebilrim ve fiyatı ne kadar? telefon numarası, link vs varsa paylaşırsanız sevinirim... tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum.. teşekkürler.... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam günaydın,
yol bilgisayarı konusunda emin olmamakla beraber ben pek umutlu değilim. 2002 ikinci döneminde çıkan araçlarda yol bilgisayarı çalışabiliyor. Teyp kumanda kolunuz çubuk şelinde olması lazım eğerki öyleyse ihtimal çok düşük. Klima işi çok zor. Paneli bulmanız lazım bunun yanı sıra 3 motor ve iki sensör le tanıtılacak bunuda kim yapar bilmiyorum uğraşmak gerek. Koltuk kafalıkları Ankara da yenisin satan bir yer var. Tanesi 50tl ama gri renk üstüne birde döşeme yaptırmanız gerek . Kendi aracıma yaptırdım gayet memnunum. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
2000 model aracınıza ne yazık ki 3 satır ekran olmaz.
dijital klima göründüğü kadar kolay değil.komple tesisat değişirsiniz,sensör vs.. koltuk kafalığı olur ama :)
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Bu kafalıkları İstanbulda bulabilceğimiz bir yer var mı ?
|
|
![]() |
|
Project01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Adana,TR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Project01
![]() ![]() ![]() ![]() |
SES SİSTEMİ OLARAK NE UYGULADIN VERİM ALABİLİYORMUSUN BENDE DÜŞÜNÜYORUMDA SES SİSTEMİ?
|
|
HDİ FEVER 206
#PROJECT01 |
|
![]() |
|
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
koltuk başlıkları için adres telefon filan verebilirmisin? kılıf diktiririm problem değil...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ankara Şaşmaz oto sanayi eski 10. sokak ta Nur oto döşeme var hocam oradan alabilirisniz..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
çok teşekkür ederim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |