![]() |
|
Okuyunuz :) Ders olsun :) İbretlik :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 Saat 16:48 |
Arkadaşlar bunu yazmamda ki amaç asla bilinçsiz iş yapmayın (bildiğinizi zannedip o yöne gitmeye meyilli olsanız dahi )
1-Habersiz iş yapmayın.. Her ne kadar belli bir yaş sınıfı içinde olsam da (26 yaş) büyüklerinize olan saygınızı asla yitirmeyin,başınıza gelecek işi tahmin edip sonrasında uygulayın.. Bknz : Babamdan habersiz Ürgüp diye yola çıkıp Urfa'ya varıp ardından kaçak HGS lere plaka yazdırınca vah benim başım diye benim gibi uğraşmayın :) Serkan abi çok iyi biliyor :)
2-Tedbirinizi alın... Gerçi bunda benim kabahatim olmasa da yine de kabahatim olduğunu düşünüyorum,sadece avutuyordum kendimi..HGS almadan yola çıkıp yolda mağdur olmak buna örnekti,sonrasında çekilen ızdırabın tarifi söz konusu olamaz.. Bknz : Yine ben :) HGS kaçak geçiş listesine bakınca dilim,damağım kurudu 2 gündür uykusuzum :) 3-Son pişmanlık fayda etmez akıllı olun... Bu cümleleri yazarken kendime hem kızıyor hemde utanıyorum,neden diye soruyorsunuzdur,Urfa'ya gitme amacım aslında iş gereğiydi fakat beni oraya çeken diğer bir faktör kız arkadaşımdı...(Kız arkadaş derken ilk kez ciddi düşündüğüm bir bayandı diyelim; forumdan Ali ve Salih abiyle sohbetimizde belirtmiştim,biraz fazla fırlamayım yanlış anlaşılmasın maksadım kendimi övmek değil ders çıkartılması için diyorum,o kadar kız arkadaş çevresinden ki yakınımda bu kadar yoğunken uzaktan daha önceden tanıdığım biriyle ilişki içine girdik gel-git derken durum boyut değiştirdi her neyse ) Gittik önce işimizi hallettik,bağlantıları kurduk imzalar atıldı,geldik sevdiğimiz ile görüşmeye,aradan zaman geçmiş bir özlem var haliyle...ama...nedense değişik şeyler hissettim,ani karar değişikliği derken akşamına ayrıldım :D sebebi ise şu ; neymiş efendim memleketime yerleşmezmiş :) peki nasıl istersen hadi iyi akşamlar ve yola koyulduk..Uzaklarda aramanın mantığı yokmuş derken,işi bağlamanın verdiği haklı gururla yollara düştüm :) ahh HGS ahh..Sende olmayaydın macera iyiydi. Bu arada Urfa'da kebap yeyip Antep sınırlarında baklava yemek herşeye değmişti :) 4-Mutlu son... Değer yargılarınızı gerçekten iyi seçin..attığınız adımları önceden sezmeye çalışın anlık hevesler ile yanlış hareketler yapmayın..Zamanın size çok şey katacağını her zaman düşünün olayları akışına bırakın elinizdekiyle yetinin..unutmayın eldeki kuş daldakinden iyidir...Her zaman bir büyüğe danışın ( tek iseniz bu 35-70lik rakı olabilir bazen iyi olur yalnızlık hehe :) ) fikirlerinden ve tecrübelerinden ders alın... Tenezzül ve tevazu arasındaki ince çizgiyi asla unutmayın..Son cümlem "SERCO05" isimli Serkan abime itafendi (Salih abim seni de unutmadım 307bursa),konumu gördüğü ilk andan itibaren canla sarıldı,yardımcı oldu,anlıyorsunuz ki insan olmak hem erdem hemde kalpten gelen birşeydir,aman ya naparsan yapsın demek yerine,elinden geleni aşırı şekilde fazlasıyla yaptı,hiç görmediği bir bireye kendi hesabından işlem yaptı,yetmedi bireysel olarak gidip bu işlemi bankada tamamladı ve whatsup ile herşeyi yolladı,emeğine ve içtenliğine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum,bu vesile ile tanıştığım için çok mutluyum,ender rastlanabilecek bir birey diyebilirim.. Kafanızı şişirdim,teşekkürler...
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rica ederim kardeşim 32 yaşında adamı utandırıyorsun ya :)) Sorunu çözdük ya gerisi sorun değil taş atıp kolumuz yorulmadı, havada güzel sayende biraz hava almış oldum.
![]() Hikayen de hem komik hem dramatik, hakkında herşeyin hayırlısı olur inşallah, babana olan saygın ve dürüstlüğün içinde ayrıca tebrik ederim seni, inşallah karşına seni mutlu edecek değerlerine büyüklerine saygı duyacak bi kısmet çıkar.
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Salih abi sağolasın :)
Serkan abi,görüştüğümüz gibi netice itibariyle yaşım kaç olursa olsun "ATAM" onu incitecek bir davranış beni mahveder,tüm çabam ona zaten biliyorsun..Gerçekten çok sağol abi çok teşekkürler.. Sayemde gezmişte oldun abi ne güzel hehe :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bu adamlar king ya :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Fevzi abi ne yazmissin oyle inan 4 kere okudum kafam bulanik galiba ondan anlayamadim
. Galiba HGS kurbani olmussun onu cozebildim gecmis olsun |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Tecrübe demek;Kalpte kalan iz'miş yani :)
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kız arkadaşından ziyade HGS nin seni daha çok üzmüş olması.. bilemedim :)
|
|
![]() |
|
Usta inan umrumda olmadı,yedim içtim işimi hallettim geldim,HGS olmasaydı iyidi ama atlattık çok şükür
![]() |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Bununla geçmiş olsun kardeşim :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |