![]() |
|
yalitim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 Saat 09:45 |
Yokmu 206 için kapı yalıtımı yapan yer
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
![]() ![]() ![]() ![]() |
hevesli bi kaportacı yapar. yada kendin.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara da olsanız ben yapardım
![]() |
|
![]() |
|
tayfunn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Garajtürk ümraniye mehmet usta bu ili çok iyi yapıyor . Sponsorumuz tayfun önerdi seni dersen insirim de yapar
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Yaptıran varmi mehmet ustaya
|
|
![]() |
|
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
valla bende aradım en sonunda kendim yaptım güzel de oldu
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Nsl ve neler kullandığını bbelirten resimlerin varsa paylasirsan ii olur kardeş tskler
|
|
![]() |
|
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
kapı döşemesi söküp takmaktan anlıyorsan kolay ve çok maliyeti de yok, yapı marketlerde az bir araştırma yaptım ses izolasyon malzemeleri satılan yerler var 2 3 metre alıyorsun döşemeyi söküp ispirtolu kalemle kalıbını alıp kesiyorsun , parçayı yapıştırmak içinde alüminyum bantlar var, hani kömür sobalarının ek yerlerine yapıştırıyorlar hani ondan:)yanmaz bişey ve çok kuvvetli tutuyor .. ben biara resimlerini çekip atarım sana :)kapı sökmekte çok kolay bu arada , kapı altı led yaptırırken görüm ustadan canım sıkıldıkça çıkarıp takıyorum:))
|
|
![]() |
|
kaput altı keçem yoktu bu yöntemin benzeriyle ondanda yaptım :)ve çok ta asortik oldu yanmaz malzeme ve ses yalıtımından.. bunuda paylaşıcam sizlerle en kısa zamanda resimli olarak:)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Resimleri bekliyorum kardes
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
"Mistik" kardeş nerdesin gelsemde beraber yapsak olabilirmi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Mehmet ustanın numarası yokmu?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
0533 426 14 03
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Hocam ne oldu yalıtım işi. Yaptıran kişilerden yorum alsak
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Alicilik erteliyorum ama yalıtım işi benimde aklımda birgün girersem 106 da takıldığım noktada başını ağrıtabilirmiyim bende ankaradayım ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |