![]() |
|
yalitim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 Saat 09:45 |
Yokmu 206 için kapı yalıtımı yapan yer
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
![]() ![]() ![]() ![]() |
hevesli bi kaportacı yapar. yada kendin.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara da olsanız ben yapardım
![]() |
|
![]() |
|
tayfunn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Garajtürk ümraniye mehmet usta bu ili çok iyi yapıyor . Sponsorumuz tayfun önerdi seni dersen insirim de yapar
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Yaptıran varmi mehmet ustaya
|
|
![]() |
|
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
valla bende aradım en sonunda kendim yaptım güzel de oldu
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Nsl ve neler kullandığını bbelirten resimlerin varsa paylasirsan ii olur kardeş tskler
|
|
![]() |
|
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
kapı döşemesi söküp takmaktan anlıyorsan kolay ve çok maliyeti de yok, yapı marketlerde az bir araştırma yaptım ses izolasyon malzemeleri satılan yerler var 2 3 metre alıyorsun döşemeyi söküp ispirtolu kalemle kalıbını alıp kesiyorsun , parçayı yapıştırmak içinde alüminyum bantlar var, hani kömür sobalarının ek yerlerine yapıştırıyorlar hani ondan:)yanmaz bişey ve çok kuvvetli tutuyor .. ben biara resimlerini çekip atarım sana :)kapı sökmekte çok kolay bu arada , kapı altı led yaptırırken görüm ustadan canım sıkıldıkça çıkarıp takıyorum:))
|
|
![]() |
|
kaput altı keçem yoktu bu yöntemin benzeriyle ondanda yaptım :)ve çok ta asortik oldu yanmaz malzeme ve ses yalıtımından.. bunuda paylaşıcam sizlerle en kısa zamanda resimli olarak:)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Resimleri bekliyorum kardes
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
"Mistik" kardeş nerdesin gelsemde beraber yapsak olabilirmi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Mehmet ustanın numarası yokmu?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
0533 426 14 03
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Hocam ne oldu yalıtım işi. Yaptıran kişilerden yorum alsak
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Alicilik erteliyorum ama yalıtım işi benimde aklımda birgün girersem 106 da takıldığım noktada başını ağrıtabilirmiyim bende ankaradayım ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |