![]() |
|
Silcek Kolunu Kırdım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2013 Saat 16:20 |
merhaba arkadaşlar.
Navigasyonun vantuzlu ayağını sökmem le birlikte dirseğim silecek koluna çarptı ve kırıldı. Kol yerinde ve çalışıyor. Fakat artık yukarı aşağı değil ileri geri aşağı yukarı her tarafa rahatlıkla gidebiliyor. iple kumada koluna bağladım. bu şekilde silecekler hareket etmiyor.tek çalıştırmak için kola parmağımın ucuyla yukarı doğru oynatınca siliyor ve şimdilik iş görüyor. Bazende su sıkarak devamlı çalışıyor.
Tamiri mümkün mü. Daha önce tamir ettiren var mı. Yarın servise gitmeden önce sizlerden görüş almak çok iyi olacak. |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aha kırdın kırdııııın
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
air back tamircilerine gidersen hemen tamir ederler hemde uygun fiyata bnmde daha önce yolcu hava yastığı yerine arkadaş ayağını koymuştu kırılmıştı gittim airback tamir eden yere 60 liraya sıfırdan farksız yaptı aynı senn gibi silecek kollarını kıranlarda orda tamir ettiriodu düzgün yere gidersen emin ol sıfırdan farksız yaparlar
|
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
teşekkürler mehmet mert. adres ve telefon verirsen bende oraya gideyim. fakat sen bursa'da oturuyordun değil mi?
Düzenleyen arachnid - 19 Mart 2013 Saat 15:18 |
|
![]() |
|
rica ederim evet ben bursadayım krdşm sende istanbuldasın sanırım ama herhangi bi airbag tamirciside yapar yer farketmez yani googleden baktım ikitelli oto san. te varmış airbag tamiri yapan yada googleden araştırım istemediğinz kadar bulurnz İrtibat 0212 485 44 99 - 0536 731 69 09
|
|
![]() |
|
çok teşekkürler mehmet. hafta sonu gideceğim.
|
|
![]() |
|
rica ederim ne demek
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |