![]() |
|
nasıl araç :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2013 Saat 11:14 |
bu arabalar yaşanmadan bilinmez abi bunlara söylenecek birşey yok :) imprezza ve mitsubitshi evo arasında bir çekişme var ben evo taraftarıyım oyüzden bana rakip firma bu :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiz icin alicaksan bundan bisey bekleme
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
konfor saglamlık tamamda parçalar pahalı olabilir abi tam bir bilgim yok ama.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
neyini bilcez işte harika bi asfalt makinası =) sonuçta aile arabası olarak tasarlanmadı yarış için tasarlandı ama nedense halka da sunuldu =)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
şahsen ben bir 206 cı olarak hıç bır araba ılgımı çekmez gözüm başka araba gormez ama evo ve subarunun bu kasası herzaman ılgımı çekmıştır lınktekı araç karızma bıkere . fiyatta gayet uygun ama parça bakımından sıkıntı yaratabilir.307 den inen herkes genelde bmw ye oturuyor en azından yakın çevremde böyle nedense ama sıkıntı çektıklerıne şahit oldum , araba fazlasıyla haz versede ınsan fazla masraf edınce sıkılıyor parçalarda pahalı olunca .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
abi subaru subarudur.. araç hemen hemen sti görünümlü şeklen fena durmuyor. sonuçta araba 4 ceker japon parçası pahalı servisi pahalı ayrıca fiyat olarak da çok uygun gözüküyor ama bilemiyorum..
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
kusura bakmayın ben sız duşunuyosunuz sandım .Bu aralar çok satan olduda çevremde 307 . kısmet ozaman hayırlısı olsun ınşallah.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Salih hocam başka bir araçla yan yana koyunca fiyat bakımından cok iyi ben 2004 model 206cc mi sattım bu fiyata 307 parasına impreza sen bile düşünebilirsin iyi araç ama bir sıkıntısı olup olmadıgı mechul o fiyat kelepir fiyat bana göre
![]() |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimlerde aracın plakası silinmiş. Yani büyük ihtimalle pertten toplama bir araçtır. Aracı tramerden bi sorgulamalısın. |
|
![]() |
|
Pert kaydı oldugu başlı basında kesin zaten plakayı kapatmasına gerek bile yok bunu anlamamk için kaydı olmasa bile kaza sonucu toplanmış bir araç görünümü var zaten
|
|
![]() |
|
Hocam anladıkda bildikde ama emin ol onda birşey vardır bende burda söylüyorum sözümün arkasındaym yarın öbürgün alıp elinizde kalırs sasırmayın derim ben subaruyu diğer arabalardan ayıran bir cok farklılık var alınca da göreceksiniz ''buda böyleymiş'' sözünü cok kullanacak alıcı smdiden hayırlı olsun yinede
|
|
![]() |
|
Gururtr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2013 Konum: Bostancı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Çalıştığınız sigorta şirketinize şase numarasını verin sorgulatsın. Sms ile öğrenilen bilgiler bazen doğru olmuyor. Geçen gün arkadaşım bir araç aldı 2 Hasar kayıtlı gözüküyor birisi 1000TL birisi Sadece tarihi vardı şaseden bir sorgulattık ki pertmiş :)
|
|
![]() |
|
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
Ben bu aracı bi kere daha ilanlarda görmüstüm.
Pert kaydı var diyordu bilgin olsun
|
|
![]() |
|
istanbullu-3885 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu-3885
Abi Ben bu aracın çift turbolusuna bindm yakıt düşmanı yedek parça sıkıntısıda var ...
|
|
Peugeout 307 SW 2005 Model 1.6 HDİ 110 HP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |