![]() |
|
track cd li teybi mp3 çalar yapma? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2013 Saat 10:06 |
arkadaşlar başlık tan belki bir şey anlamadınız bir daha anlatayım.
206+ ın teybi biliyorsunuz. bu teyipte mp3 girişi yapmak istiyorum fm modülatörü kullanmak istemiyorum.. yapılıyor mu fikri olan arkadaş varsa aydınlatırsa sevinirim .
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta önerebilecegim sana audio system cihazıdır linkteki konudan detaylı bilgi alabilirsin.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24084&title=audio-system-incelemem-video-eklendi |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam mp3 dediginiz bir dosyalama uzantisi. kodlanmis bir ses dosyasi. Teyp uzerinde nasil bir ozellik uygulamak istiyorsunuz ?
Mevcut cd okuyucusunun firmware ve teybin firmwarei ile oynayip mp3 calmasini mi ? Icinde ek bir baglanti yapip aux girisi saglamayi mi? Ek bir baglanti ve yazilim ile usb girisi saglamayi mi ? Bunlar cok zor isler amaaux girisini yapan var. Yoksa direkarkadasin dedigi gibi bunlari saglayan aparatlar var.uygun ve kolay |
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
aux girişi gibi usb girişi gibi hangisi en uygun ve pratikse pek bilmiyorum. sürekli cd cekmekten usandım :)
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
Bence o kadar ugradmaktansa servisten bi tane cikna mp3 calarli typ al 150 200 liraya alırsın pahali dersen cikmacilarda daha ucuz olabilir ama kodlama icin yine servise gitmen gerekebilir
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
en iyi çözüm bu |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |