![]() |
|
Lastik Seçimi Yardım (Goodyear vs. Michelin) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mortal_Abas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2013 Saat 13:22 |
Merhaba arkadaşlar Pejo 307 2004 model
1.si aracın süspansiyonları sert olduğu için konfor 2. si sessizlik zaten lastik ebadım 195/65 91 H sizce hangisini alayım ve başa önereceğiniz marka model var mı ? goodyear=150tl michelin= 165 tl |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ikisinin arasinda daglar kadar fark yok. 307 SW'mde Efficient Grip, 308 Hatchback'te Michelin Energy Saver kullaniyorum. Karda felan performanslari biraz daha fark edilebiliyor ama normal kullanimda fark yok diyebilirim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Ebat dar olsa Goodyear ama senin ebatın için Michelin den şaşma derim.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence energy saver kötü bir lastik. bu markalara takılı kalmamak lazım.
konfor + sessizlik için nokian önerebilirim.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Michelin primacy hp öneririm.Sert süspansiyonlu araçlara birebir.Michelin zaten yumuşak bir lastiktir.
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
aklını karıstırmak gıbı olmasın pırellı p7yı ınceledınız mı
? senın seceneklerın arasındada mıchelın derdım.
Düzenleyen fatihgg - 16 Mart 2013 Saat 18:50 |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
şuan piyasadaki en sessiz lastik pirelli p1
|
|
|
|
![]() |
|
Mortal_Abas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
nokia markasının benim lastik ebatları için uygun olan lastiği lastik etiketlemede Yakıt tüketimi C yağmur performansı B ve dışa verdiği ses 71 desibel olarak ölçülmüş
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
primacy hp nin benim istediğim ebatlarda lastiği yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
fatihgg arkadaşımızın dediği pirelli p7 modeli benim aracın ölçülerinde yok. KenblockJr arkdaşımızın dediği lastik, lastik etiketlemede yakıt tüketimi C ıslak yol yol tutuş B ve dışa verdiği ses 69 desibel olarak etiketlenmiş.
düşündüğüm goodyear efficientgrip performance modeli yakıt tüketimi B yağmurlu yol A ve ses desibeli 69 olarak ölçülmüş bu yüzden kararımı goodyeardan yana verirdim, yarın tatktırıyorum lastikleri siparişini verdim, yorumları yazarım, hepinize teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
o AB standartlarındaki harf karşılıkları çoğu zaman fazla birşey ifade etmiyor. 1010tires.com adac.de tyrereviews.co.uk gibi sitelerdeki sonuçlara bakmak lazım. goodyear sert bir lastik olduğu için konfor kaybı fazla oluyor
|
|
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
bende michelin energy saver var. özellikle kışın kar lastiği ihtiyacım olmuyor. diğer mevsimlerde de fren mesafesi gerçekten iyi. michelin den şaşmam.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |