![]() |
|
İntihar Sebebi...Modifiyede Son Nokta :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2013 Saat 16:50 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bir-bak-oyle-gec-modifiyeli-yeni-vizeli-116294812/detay
Ayakta alkışlarsınız ![]() Not : Ben bi intihar edip geliyorum
![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106 dan sogudum
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
adamın aracının linkini koyarak popularitesini arttırıyorsun ama. şimdi sayaca bakacak iyice havaya girecek. kendi yarattığı şaheseriyle gurur duyacak. ben de görev icabı ıspartadayım. aslen karadenizliyim. burada öyle apaçiler dolu kardeşim.
|
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beyin bedava ne diyeyim
![]() |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
ufff harbiden yıkıl geç yani.. ihtiyaçtan keyfe keder satılık olacak araba bu kadar olur zaten..yuh yuh tekrardan yuh :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Ben intiharı bile düşündüm
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
İlanın başlığına '''İnsanlara,ellerindeki 106'ların değerini bildirmek ve daha da sevmelerini sağlamak amaçlı modifiye edilmiştir. Bu kasıtlı bir modifiyedir! Lütfen dikkate alınmasın'''' yazısını koysalardı keşke
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
fransızlar görse direk elinden alırlar bu arabayı.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Üstüne bir de dava açarlar sanırım
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bunun gibi arabaları bu hale getirip rezil eden çok.
buda benim eski aracım buda quiksilver oda quiksilver ![]() ![]() Düzenleyen GökhaN - 15 Mart 2013 Saat 18:12 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
106 sevgimi tam öldürecektimki gökhan abinin aracını gördüm mutlu oldum :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu Quick'se öbürü ne ?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Katılıyorum
![]() |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Dalga geçmiş bence
![]() |
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
Düzenleyen EnSoNiQ - 15 Mart 2013 Saat 18:57 |
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
taylan2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2013 Konum: ürgüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
hangi mantıkla o fileyi takmış hala anlamış değilim ben motosiklette o fileyi şehirler arası yolculuk yaparken valizimi sabit tutsun diye kullanıyorum ama arkadaş ne koyuyor anlam veremedim
|
|
206 xs 2001
|
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
15,500 tan verdi ilan ozaman bende araba bakıyodum bide vitrine koymuştu.
Bunun gibi bişeyden anlamayan adamlar yüzüne modifiyenin 106 nın adı çıktı apaçi arabası diye yazık günah araba can çekişiyor.
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
böyle adamların eline düşüyor yazık sonra arabanın adı çıkıyor olmuyor diğerlerinin günahı ne
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Adamlar başka dünyaların 'madifiye'lerini yapmışlar
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |