![]() |
|
307 yan dikiz aynası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cezmi3458 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cezmi3458
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2013 Saat 22:08 |
Mrb. 307'nin dikiz aynaları çok küçük geliyor kör noktası fazla. Sizede öyle geliyormu.
Aynanın modifiyeli daha büyük olanı varmıdır Saygılar.
|
|
307 1.6 XT 110hp
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede aynı sıkıntı var aynaların kapının bitimine olan uzaklığı fazla diğer araçlardaki aynalara hiç benzemiyor insana daha yakın geliyor ama insan alışıyor
kör noktaya gelince aynı olay çok fazla ve bir anda büyüyünce panik olabilir insanlık hali
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk basta bende aynıydım ama alıştım artık sıkıntı yasamıyorum
|
|
![]() |
|
cezmi3458 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cezmi3458
Aracı kullanmaya baslayalı 6 ay oldu alışamadım hala. Aynayı büyütme şansımız sanırım yok. Alışırız inş. Cevaplar için tşkr
|
|
307 1.6 XT 110hp
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
internette görmüştüm 307 ye bmw m3 aynaları uydurmuştu. gayet şık ve arkayı da orjinale göre daha iyi gösteriyordur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cezmi3458
internette çok aramıştım bulamamıştım. kardeşim çok saol sanırım m3 ayna alıcam
|
|
307 1.6 XT 110hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |