![]() |
|
Araç hakkında bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2013 Saat 21:34 |
Yakit dersen dizel punto cok az yakar fazla onemli degil dersen civic tabiki
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar pejo düşünmüyorum. bende 2004 model 49.000 km de 206 Desire vardı. onu ekim ayında 16500 e sattım.bakın 50.000 km diyorum. yani daha genç bir araba. ama malesef alt takım çabuk dağılıyor.bir de bu araçlarda torsiyon meselesi var bilirsiniz. arıza açtığında yüklü bir masrafı oluyor. arabamı çok seviyordum. bir kere 206 lar dizaynı hala güncel ve karizmatik. sene olmuş 2013 hala pejo far yapısını 206 üzerinden şekillendirerek yapıyor. 1998 yılında 206 nın üretimi ile başlayan çizgiler hala daha devam ediyor. ama kaporta aksamı cok zayıf.arabamı asfaltın dışında bozuk yola bile sokmazdım. ama bir türlü bulamadığım kapı içi gıcırtıları kesemedim. deli oldum resmen.ön konsolda aynı.yiğidi öldür hakkını ver derler. 206 şekil olarak hala güzel.buna hiçbir lafım yok. ama malzeme kalitesi,kaporta ve alt takımın dayanıksız ve zayıf oluşu, beni arabamdan soğuttu. şunu da belirteyim pejonuza kasko yaptırmak isteseniz bile diğer markalara göre tuzlu bir rakam çıkıyor.sigortacı arkadaşımdan biliyorum onun için hondaya sardım.
![]() Düzenleyen maverick - 14 Mart 2013 Saat 21:31 |
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende honda civic derim.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
2004-2005 orta derece 307 bulabilirsin fiat tan uzak dur bence istediğin bütün özellikler ve fazlası var en azından yüksek model ....
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
307 XT premium;) dusunun bence bu aracı
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
herkese hayırlı akşamlar.
2004 model 206 ımı sattıktan sonra araç arayışım sürüyor. limitlerim belli. kafamda 2 araç var. daha doğrusu tek araç varken eş,dost bilirsiniz bu konularda farklı görüşler seçenekler ortaya atıyor. seçenek tek iken çift oluyor. ilk aklımdaki 2001 model gümüş gri honda civic...güvenlik paketli 87000 km de orjinal bir araç.sürücü ve yolcu hava yastığı-abs-klima-elektrikli 4 cam ve aynalar-alaşımlı orjinal jantlar.satan kişi ile görüştüm.plakasına mesaj cektim. km de bir anormallik gözükmüyor. bakımlı-vizesine 1 sene daha var. değişensiz bir araba. 1.6 motor 126 beygir 143 nm torku olan bir araç. fiyat ise 21000 tl. diğer şeçenek(bu seçeneği arkadaşlar kafama soktu) 2007 model gümüş gri 82000 km de grande punto 1.4 fire dynamic... araç benzinli tek parça boya var. 4 hava yastığı-abs-dijital klima-ve meşhur kronik sorunu olan puntoların city modu var araçta. satan arkadaşla da görüştüm. city modunda bir sorun yok maşallahı var diyor. ilk sorum o oldu çünki.bu araca da 19750 istiyor kendisi. bu konuda bilgisi olan,görüşü olan,daha önce bu araçları kullanmış deneyimli arkadaşlar varsa bir kaç satır yazarsa sevinirim. şimdiden hayırlı cumalar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |