![]() |
|
206 park ampülü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kayahan84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: 41500 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2013 Saat 16:09 |
|
Merhaba arkadaşlar, 206 farların en kösesinde 12 volt 5 w küçük bir ampul var, bunun orjinal rengi nedir? çok küçük ve az ışık veriyor bunu asağıdaki gibi geniş kafalı ama dipsiz olanından var mı? son olarak ta amerikan park alacağım bunu o küçük parkalara mı bağlanıyor teşekkürler
![]() |
||
Pegout 206 1.4 Hdi 2005 Sporty
|
||
![]() |
||
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
orjinal rengi sarıdır o dipsiz ampülün büyük kafalı olanını sanki gördüm ama tam emin değilim yinede bide zaten parklar aydınlatmaya yaramaz
|
||
206 x-desing 1.4 benzinli
|
||
![]() |
||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
kayahan84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: 41500 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
|
Biliyorum kardeşim sadece geniş kafalı dipsiz varmı merak ettim
|
||
Pegout 206 1.4 Hdi 2005 Sporty
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
beyaz al led li çok kıyak duruyor ;)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
erman0464 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erman0464
|
geniş olandan olsa bile ampul yuvasına gireceğini sanmıyorum.benimde turuncu parklar var aracımda bu resimdekinden güzel hoş duruyor.
|
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
park ampulün orginali dipsiz değil.
küçük yuvarlak ampül. bende amerikan yaptım. sadece ampül değiştirerek :D
ama farları karartırsan daha tatlı duruyo. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |