![]() |
|
206 GTI tekleme yapıyor ve devirlenmiyor.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolike ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 Saat 20:21 |
işte bu kadar hadi gözün aydın bende böyle çözdüm alttaki önemli değilmiş zaten
|
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BOSCH marka 1. girişteki sensörü aldım ben 130+kdv 150 lıraya geldı..Sensoru kendım taktım zaten. takınca 2-3 bın devır arası sadece ufaktan vuruntulu calısıyordu normal calısması duzene gırdı ertesı gun arızayı sıldırınce araba kendıne geldı canavar gbı suanda :) Arıza o kadar kıl bırsey kı bılgısayardada kendını bellı etmıyor ve tespıt etmesı cok zor oldu.. başına gelenlere umarım yardımcı olur bu durum.
|
|
![]() |
|
tolike ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üsteki önemli olan üst 130 alt 80 di en son
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
ne kadar fiyatı lambada sensörünün sipariş verdiğin?
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Haklısın, 1 haftadır bu arızanın peşindeydim pp2000 arıza yı bulmakta yetersiz BOSCH ta ki sistemde arızaları tak diye verdi. bunlardan biri 1. lambda sensörü diğeri ısı sensörü arıza veriyor sip verdim yarın geliyor bakalım :)
|
|
![]() |
|
kardeş lambada 1 i değiştir bogaz kelebeğini temizle ve orjinal makinede arızalarını sildir düzeliyor
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
geçmiş olsun üyeler kısmındaki kısımdan kendinizi tanıtırsanız daha çabuk cevap alırsınız.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Herkeze merhaba, Aracım 2001 model RFN motor kodlu 206 GTI. Aracım aşırı vuruntulu çalışıyor. rolantisi stop etmeye meğilli sürekli ve gaza bastığımdada çok yavaş devirleniyor özellikle ilk seferinde başladığında bu arazaya buji ler değişmişti sorun halloldu fakat perf. düşüklüğü yaşıyordum. ara ara bunu tekrarlıyorudu fakar o2 sensörünün soketini çıkarttığımda yada lpg ye aldığımda sorun geçiyordu. şuanda her iki durumdada sorun aynı ve düzelmiyor. PPlanet 2000 e bağlandığında devamlı olarak "emme manifoldu basınç sensörü kısa yada açık devre" gbi bir arıza veriyor yenisi ile değişsede sorun aynı. biligisi olan yada daha önce bu arıza ile ugraşan varsa yardım bekliyorum lütfen..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |