![]() |
|
Peugeot 206 Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
felipeselim ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı felipeselim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2013 Saat 22:49 |
Merhaba. Ben bu foruma yeni üye oldum arkadaşlar ve şu anda Peugeot 206 modeliyle ilgileniyorum. ancak kafamda bir soru var. 206'nın o kadar çok versiyonu var ki hangisini almak gerekir? Ve en önemlisi 2005 ve üstü modellerin tüm versiyonlarında ABS var mı özellikle X-line versiyonunda. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Düzenleyen felipeselim - 13 Mart 2013 Saat 23:00 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam x-line modellerinde opsiyonlu bazılarında var bazılarında yok, 2005 üstü hepsinde var diye birşey yok fever ve x-desing'lerde yok xt ve feline'larda var.
Düzenleyen Serco05 - 13 Mart 2013 Saat 23:03 |
|
![]() |
|
felipeselim ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı felipeselim
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani ilanlara bakarken XT ve Feline versiyonlarına bakmam gerekiyor. Cevap için teşekkür ederim peki dizel mi tavsiye edersiniz yoksa benzinli mi?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benzin parası sıkıntı değilse farketmez ama benzinli alıp tüp taktırmayı düşünüyorsanız, onun yerine dizel alın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı felipeselim
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dizel almayı düşünüyorum. çok soru sordum ama birkaç konu daha var paylaşmak istediğim.ilki bu araçlara sonradan ABS takılıyor mu? ikinci olarak ta aldıktan sonra cruise control taktırabilir miyim? teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
tayfunn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Gel benim arabayı satim sana :) tüm bakımlarını yeni yaptırdım . 2006 x design 170 binde
|
|
![]() |
|
ABS sonradan uğraşılmaz hocam sizin için şartsa ABS'li modellere bakın, cruise kontrol 2004 ve üzeri dizellerin geneline uyuyor ben kendi aracıma taktım örneğin, benzinliler için net bişey bilmiyorum ama dizele takan usta benzinliye takamamıştı başka yerde takıldımı bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
hdi xt tavsiyemdir.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
gaz teli olanlara cruise kontrol takılmıyor diye biliyorum ayrıca abs bu kadar önemlimi benim araçta abs yok ben bunu bi eksik olarakta görmüyorum yani aracın dizelini hakikatten kokluyor yani
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
abs candır
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |