![]() |
|
307 1.6 hdi triger set değişimi ve bakım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 Saat 20:56 |
Arkdaşalra merhaba
Bugün aracımın 100000 bakımını yaptırdım ve trigerini değiştirdim.Fikirlerinizi alabilirmiyim normalde kaca malolur.Ben ucuz yaptırdığımı düşünüyorum.
Yapılan işlemler:
triger seti değişim + parca
4.5 lt 5-30 sentetik yağ
hava filtresi
yağ filtresi
polen filtresi
v kayışı
Az bir yağ kaçağı verdı onada el atmış arkadaşım sağolsun.
Fikirlerinizi bekliyorum.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
500-600 civarı tutması lazım normalde, servis fiyatı değil tabi
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ford servisinde yaptırdım arkadaşlar.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
315 tl ye yaptırdım.Triger setini şahin pejo gökhan kardeşimden 160 tl ye aldım.Geriside malum malzemeler.
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aynen çok güzel fiyat, güle güle kullan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Teşekkür ederim Allah razı olsun arkadaşlar.Bu arada aracımın bakımını yapan Aslan kardeşimin bir kez eline sağlık diyorum buradan.
|
|
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
315+160 ise normal 315 ise uygun, ayrca 5-30 yağ neden?
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |