![]() |
|
sigara yanıkları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 Saat 16:05 |
selamlar arkadaşlar
döşemelerdeki sigara yanıkları konusunda ziebart türü yerler dışında kendimizin uygulayabileceği yöntemler varmıdır acaba. |
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanık tamir kitleri satılıyordu bi aralar ama şuan mobildeyim eve geçince bişeyler bulmaya çalışırım
|
|
![]() |
|
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
sanıyorum hallettim arkadaşlar. fotoğraflarını da çektim ama telefonun ara kablosunu bulamıyorum. bulduğum anda ekliyeceğim görüntüleri de.
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Resimlerle beraber anlatımda olursa süper olur, bende de eski sahibinden kalan 2 küçük yanık var, yanık tamir kitlerine baktım şimdi onlar profosyoneller içinmiş 750 TL kitin fiyatı
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende merakla bekliyorum görüntüleri
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
![]() işlem öncesi hali (bikaç deneme sonrası temizlenmiş hali :)) ![]() ![]() işlem tamamlanmış hali ![]() yakından görünümü Arkadaşlar olur olmaz bilemiyorum ama yaptığım işlem şu şekilde. önce sigara deliği olan yeri iyice temizliyoruz. daha sonra çiğnediğimiz sakızdan bir parça alıp hasarlı bölmeye yerleştiriyoruz. düz bir alet ile iyice bastırarak sakızı iyice dolduruyoruz alana. daha sonra bir miktar uhu tarzı bir yapıştırıcı ile çok hafif destekliyoruz.15-20 sn bekledikten sonra yan sağlam bölgelerden permatik ile aynı kumaş olması için hafif hareketlerle kumaş topluyoruz. oluşturduğumuz kumaş tabakasını hasarlı bölgeye yayarak yine düz ağızlı bir alet yardımı ile bastırıyoruz. alt hasarlı bölge tamamen kaybolana kadar bu şekilde devam ediyoruz. dikkat etmemiz gereken hasarlı bölgede tümsek çıkmaması. ben bunu pandizot da denedim. şuan için görünen oldu. kullanıma daha açık bölgelerde koltuk alt kısmında felan nasıl olur denemek lazım. yarın onu da deniyeceğim. ama tavam bölgesi gibi yerlerde işe yarayacağını düşünüyorum. selamlar herkeze |
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
Eline sağlık hocam, pandizot ve tavanda sıkıntı çıkarmaz ama yazın araç güneşte kalınca koltukta sakız sıkıntı çıkarabilir
|
|
![]() |
|
:))) şartlar hocam şartlar :) scotch brite ları da gördü bu site :)
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo vallahi çok başarılı ne akıllar var www
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
yarın birde koltuklarda ve tavanda deniyeceğim bakalım. umarım işe yarar
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |