![]() |
|
Kaskomu nasıl kullanabilirim ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 Saat 00:44 |
Öncelikle serviste fiyat fazla çıkar anlattığınız hasarı sanayide 100-200 tl arasında bir fiyata yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum.
Kaskoların mini onarım hizmeti oluyor sizin poliçenize dahilse hasarın mini onarıma girip girmediğine bir baktırın. Mini onarıma giriyorsa hasarsızlık indiriminizi bozmadan yaptırabilirsiniz.
Kasko ile yaptırırsanız hasarsızlık indiriminiz bozulur bu durumu da gözönüne almalısınız. Aracınıza başka bir araç çarptı ise ve kimin çarptığını biliyorsanız o aracın trafik sigortası sizin hasarınızı karşılar tutanak tutmanız yeterli. |
|
![]() |
|
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok daha yeni yenilettim.. Sağolun..
|
|
Peugeot 307 1.6HDI Turbo Dizel(2006)
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
önce kasko süren nekadar.yenilemeye az kaldıysa zaten 3-4 ay beklemişsin.yenileyeceksen hasarsızlık indiriminden yararlanamazsın.yenile 15-20 gün sonra git öyle beyan ver derim.
kolay gelsin..
|
|
![]() |
|
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
2 senedir kasko parası veriyorum. çamurluk ve far gitti aman bozmiyim dedim..o oldu bu oldu bozma bozma.. artık birazda onlar para versin. hep ben verdim onlara... yani servise gitmem yetiyor..
|
|
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hasarı kasko karşılayacağı için hasar kaydı olarak girilecektir eğer bütçenizi sarsmayacaksa ufak şeyler için kaskoyu deldirmemekte tercih edilebilir.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam servise yada tamirciye gidin onlar bi beyan hazırlıyorlar imzalıyorsunuz sonra gerekirse eksper gelip bakıyor yapıyorlar.
|
|
![]() |
|
Selamlar arkadaşlar..
Aracım 2006 307 HDI... Aracıma 3-4 ay önce park halindeyken çarptılar ve kapıda ve arka çamurlukta göçük var.. Özel serviste 500TL ye hallediyorlar..Ama hali hazırda kaskomda var.. Kasko ile bunları yaptırmam mümkün mü..? Mümkünse nasıl yapabilirim? Nasıl bi yol haritası çizmem lazım? Saygılarımla... İyi akşamlar.. |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |