![]() |
|
artık olmuyor sanırım ayrılıcaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 18:12 |
büyük uğraşla alınan binbir dertle kredisini ödediğim canım oğlum satışta.
son bir aydır sanayiye haraca bağlatan kendinden soğutan güzel oğlum benim. gün gelir gene buluşuruz belki... neden olmasın? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-307-1.6-hdi-yakit-cimrisi-117827720/detay?showViewPreferences=false ilan no:117827720 link yasaksa silinebilir.
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar.
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallah hocam
|
|
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
hayırlı satışlar umarım tekrar sahip olursunuz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
umarım dostum.
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hayırlı satışlar hocam.
Birazcık şansınız kötü gitmiş. Çok temiz ve diri bir araç umarım yeni sahibini çabcacık bulur. |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
işte dürüst satıcı:) hayırlı satışlar
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
liseden beri aşığım peugeota. aldım. aile fertlerine aldırdım. 206 m vardı büyüttük 307 aldık. çok yoğun çalıştığım için bir kan akıtamadım arabaya. hala aşığım oğluma.. inşallah alan zat benden de titiz çıkar.
|
|
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
hayırlı satışlar. Bişeyler ters gitmiş belli ki. Araçtan soğuma sebebiniz nedir?
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
tşkler Serco05 senin yardımlar da kurtaramadı bizi :)
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hayırlısı olsun, aslında sıkıntı yapılacak şeyler değil ama usta olmayınca malesef insanı bıktırıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
De de onu de vallahi. Sozde 5 vakit namazdalar saf bulunca öttürmeye firsat ararlar...
|
|
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
hocam arızadan yada masraftan dolayı araç satmak biraz zararlı bir hareket olur keza 2. el araç alacaksanız daha büyük masraf yapmayıda göze almanız gerekecek. birazda şans işi tabiki. ben yakın zamanda dizel 307 aldım, bu paralara binebileceğiniz daha geniş ve güçlü araç yok.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Ben 2007 honda civic hb dusunuyorum
|
|
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
takas seçeneğinle doğru yolu bulmuşsun kardeşim.sanayiyi unutacaksın. düşüncelerim yanlış anlaşılmasın,bende sanayiyi seven bi araba olduğu için satmaya karar verdim 206tımı.nasip.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
hayırlı satışlar
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
alt takım ve babam
|
|
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
eee ama oraya yazmışsınız sanayiye haraca bağlatan diye onu okuyan aracı alırmı aklında soru işaretleri kalır keşke yazmasaydınız,Hayırlı satışlar
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |