![]() |
|
Sizce hatasız gibi duruyor mmu bu 307?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 Saat 23:53 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-ender-bulunan-kirmizi-rengiyle-117371385/detay
fiyatı uygun gibi geldi bana sizce nasıl??
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
komple boyalı bence. 11 yıllık araç öyle parlak olamaz. ve 307de bu tonda kırmızı yok daha koyu normalde
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla banada öyle geldi en ufak taş izi bile görünmüyor...
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
bu araç kesin komple boyalı. hemde en full bu hemde 18 milyar enteresan
![]() Düzenleyen samet2461 - 11 Mart 2013 Saat 00:25 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
komple boyalı ve arkadan tahminimce hasar görmüş şasi ve tramer den sorgula neler çıkacak kimbilir arkadaşlara katılıyorum orjinalinde ben de hiç görmedim bu ton kırmızı
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
XT değilki bu xt'lerin içi sarı olur göğüs falan.Kendi yaptıklarıyla xt yapmaya çalışmış.Ama 307'nin böyle bir rengi var şeytan kırmızı değilde alev kırmızı galiba
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu renk ve bu kadar parlaması normal. 3-4 saate pasta ve cila ile ilk aldığınız hale geliyor araba.
Donanım seviyesi baya yüksek. far-yağmur sensörü, dijital klima v.s. Bana kalırsa orjinal xt dir ama arka taraftaki o çatlaktan düşen boya kısmı bana çok kalın geldi. |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
araç yakından görülmeden bir şey söylemek doğru olmaz ancak tampondaki macunun kalınlığını dikkate alırsak biraz ellendiği aşikar
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
ön tamponda far yıkamalar olması gerek bu pakette XT premıum paket arac.. ön tampon degısmıs bellı agır bısı olmadıktan sonra sorun yaratmaz ama varsa tabıkı sorun..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
hocam araç görülmeden birşey söylemek hata olur fakat ilandaki açıklamadaki gibiyse computex'e güvenmeyin ve o kişinin tanımadıgı bir ustaya götürün size gerçekleri söylüycektir.Hiç bilmiyorsanız adamdan alın aracı bir tane galericiye götürün ben aracı satacam bakın deyin o size neresinde ne var söyler :) tampondaki boya kalın bir boya Ali arkadaşın dediği gibi dikkat etmenizde yarar var.2002 modele göre km baya düşük :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hocam bu arac dıştan dışa komple boyalı ve bu arac kazalı bir arac gümüşhanede eniştem bölge trafik müdürü daha fazla açıklama yapmama gerek yoktur diye düşünüyorum :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ayrıca hocam bu aracın eski plakası 34 BF 0738 miş daha sonrasın 06 TOY 27 olmuş bunun dışında da 7 kez el değiştirmiş sende alırsan 8. Sahibi olacaksın şanzuman ve motorda da yağ kaçağı varmış enişte bey sistemden bakmış yaramaz bence yinede sen bilirsin
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
banada boyalı gibi geldi
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Herşeye eyvallahta motordaki yağ kaçağını nasıl anlamış Enişte onu çözemedim ![]() Yardımların içinde tebrik ederim seni
![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Araç fıyatı normal uygun değil olması gereken fiyat bence ama hatasız bir araç gibi durmuyor komple boyalı gibi bazı yerlerınde oynama var gibi. stoplar falan pek yakışmamış aşağı yukarı bu fiyata daha düzgün orjinal bir araç bulunabilir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |