![]() |
|
Vites Mil Keçesinde Yağ Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 Saat 20:37 |
Merhaba arkadaşlar, Hafta içi Peugeot 206 X-Line aracın satışını alacağım, araçı yetkili serviste expertize götürdüğümde vites mil keçesinde yağ olduğunu ve kısa süre içerisinde değişmesini gerektiğini söylediler, bu problem kronik bir sorunmudur? hangi sıklıkla tekrar eder? çünkü birçok peugeot kullanıcısında aynı sorunu yaşadıklarını duymuştum. Yaptırmak istesem tamiri nekadar tutar?
Yardımcı olursanız sevinirim. Düzenleyen By_Akademisyen - 10 Mart 2013 Saat 20:54 |
|
''Life is better without fear ''
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok mu fazla yag var onu gorek lazım.. az bırseyse elletmeye gerek yok bence.. bu yaptırmak ıcın sanzuman ınıyo zannedersem
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sorunu birçok peugeot kullanıcında duydum. eğer kronik bir sorun olacaksa ve sürekli tekrar edecekse halen vakit varken başka bir marka araca bakmayı düşünüyorum. Fikriniz nedir?
|
|
''Life is better without fear ''
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |