![]() |
|
iş arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 Saat 01:15 |
merhaba;
öncelikle konuyu yanlış yere actıysam yada yasak bi konu açtıysam özür dilerim ve yöneticilerin yanlışımı düzeltmesini rica ederim şubat sonunda ekip olarak işten cıkartıldık şuan iş ariyorum ankarada ikamet idiyorum elektronik mezunuyum 5 yıldır elektrik işi yapıyorum yaşım 23 ankara içi yada dışı fark etmez iş arıyorum diğer iş dallarındada çalışabilirim bana yardımcı olabilecek abilerim arkadaşlarım varsa özelden yazarsa sevinirim... bu konu yasaksa yöneticilerin silmesini rica ederim
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
.
Düzenleyen samet2461 - 10 Mart 2013 Saat 10:37 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yasaklık bi durum yok hocam, inşallah tez zamanda güzel bir iş bulursun...
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağol hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |