![]() |
|
206 airbag ışığı ve hız göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berkanmiriz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkanmiriz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2013 Saat 00:19 |
merhabalar 206 aracımın airbag ışığı yanmaya başladı ve beraberinde hız göstergesi çalışmıyor. Bu olmadan hemen önce yerler ıslaktı ve dik bir yokuşu çıkıyordum. Arabada 4 kişiydik ve yokuş çok dik olduğu için patiye yatmaya başladı bende ayağımı gazdan biraz çekince stop etti. Tekrar çalıştırdım ve yokuşu çıkarken zorlandı zorlanma geçtiğinde bu sorunlar ortaya çıktı. Sizce neden olabilir. Şimdiden teşekkürler
|
|
206 1.4 HDİ DESİRE- 34 VR 4315
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun Berkan kutup başını söküp takmayı dene, yalnız altta linkte anlatıldığı gibi yap.
|
|
![]() |
|
berkanmiriz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkanmiriz
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim serkan abi. Yalnız şu anda eve çıktım epeyde bir yorgunum . Sabah kalkıp ilk iş olarak yapsam bir sorun olur mu ?
|
|
206 1.4 HDİ DESİRE- 34 VR 4315
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Sabah denersin inşaallah işe yarar
|
|
![]() |
|
ttaylanaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
Şarj dinamosu arızası olabilir. Hız devir göstergeleri çalışmaz ikaz lambaları yanar.
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
büyük ihtimalle hız senserü arızalndı.aracın hızını beyin bilmedigi için aırbag lambası yanmıştır.çünkü aırbag araç hızını dikkate alır.
kolay gelsin...
|
|
![]() |
|
tolike ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
bende de farklı idi airbag yanıp sönüyor hareret en dipte gösteriyordu bir çok yöntem denedik olmadı en son gösterge soketini alkol ile temizledik şu an hala sorun yok baya oldu dene sende işe yarayabilir saygılar
|
|
![]() |
|
duman6kelimeler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı duman6kelimeler
bugün de bende oldu. bir süre sonra kendiliğinedn düzeldi.
yaklaşık 1 ay önce yine olmuştu ama o zaman airbag ışığı yanmamıştı. şimdi düzgün :) |
|
![]() |
|
duman6kelimeler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı duman6kelimeler
arkadaşlar bu durum bende sıkça tekrarlanmaya başladı, ilk olduğunda yukarıdaki iletiyi yaklaşık 1 yıl önce yazmıştım. şimdi tekrar oldu. videosu'nu da yükledim:
http://youtu.be/HjiTr7t9FOM daha önce başına gelen var mı hiç? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |