![]() |
|
307 1.6 HDI Feline 110bg hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 14:58 |
Arkadaşlar, kısmet olursa pazartesi günü 307 -2008 model 1.6 HDI feline 110 bg alacağım, araç hakkında yorumlarını yazabilir misiniz?
İyi midir kötü müdür, standart donanımları nedir, araçta 90 binde servis kayıtlı sürekli servise gitmiş bir araç, benim bildiğim 6 airbag, abs, 4 cam otomatik, far, yağmur, park sensörü, ısıtmalı elektirikli aynalar, vs.vs. bunlar kafi ama başka ne özellikleri var? teşekkürler
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın boyu 4202 mm, genişliği 1730 mm ve yüksekliği de 1510 mm olup boş ağırlığı ise 1255 kg' dır. Yakıt tüketimi ise şehir içi 6.1 litre şehir dışı 4.3 litre olup karma yakıt tüketimi ise 4.8 litredir.
![]() |
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Güzeel :) Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gayet guzel bir aractir. Bana gore tek eksisi olasi bir volant+debriyaj seti degisiminin biraz daha pahaliya patlamasidir.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar bahsettiğim aracı dün itibariyle aldım, gayet güzel bir araç, 206' dan sonra insana çok farklı geliyor (: araç dolu bir araç. Fikirleriniz için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hayırlı olsun, benimde düşündüğüm bir modeldi bir aralar ama şimdilik erteledim.
|
|
![]() |
|
206 dan sonra insana çok çok güven veriyor, oldukça güzel bir araç, bir de yüksek ve dolu bir model oldu mu tadından yenmiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |