![]() |
|
Debriyajın yukarıda ya da aşağıda kavraması? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 01:41 |
Bana biri bunu açıklayabilir mi? Yukarıda kavrayınca nasıl oluyor? Aşağıda kavrayınca nasıl oluyor? Bunu nasıl anlıyoruz? Pedala göre mi? Aradım taradım forumda bulamadım sorumun cevabını. O yüzden konu açtım. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yukarida kavramak genellikle balatanin bittigine isaret eder ama denemeden test etmeden kesin birsey soylenemez. Kavrama noktasini ayarlayabileceginiz bir mekanizma yok. Sistemin kendisi bunu adapte eder. Ancak sunu soyleyebilirim ki 206'larda kavrama noktasi digerlerine gore bir nebze daha yukaridadir. Kavramanin yukarida olup olmadigini ancak tecrube ederk, farkli araclar kullanarak anlayabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |