|   | 
 | 
| Depo kapağına Angry Birds :) | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa 123> | 
| Yazar | |||||
| hLL   1. Vites   Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Depo kapağına Angry Birds :) Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 01:11 | ||||
|  | |||||
| EnSoNiQ   2. Vites     Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 01:16 | ||||
| 
   elbetteki yaparlar basit bir işlem aslında reklamcılar yapar bunu :)
    | |||||
| 
     Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
     | |||||
|  | |||||
| Alicilik   5. Vites     Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 10:53 | ||||
| 
   Hocam reklamcılar vektörel çizimle uğraşırlar. Ben bir ara kaputa maça ası tasarlayacaktım ama sonradan vazgeçtim.  İstediğiniz tasarımın Vektörel çizimini bulun. Corel-phs fark etmez. Onunla giderseniz istediğiniz boyutta basarlar. | |||||
|  | |||||
| rockwaryumm   1. Vites     Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı rockwaryumm Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 10:55 | ||||
| 
 ben siparişi verdim yaptırıyorum bile  | |||||
|  | |||||
| _PunisheR_   2. Vites     Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı _PunisheR_ Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 11:30 | ||||
| 
 ne hızlı çıktın bee  | |||||
|  | |||||
| rockwaryumm   1. Vites     Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı rockwaryumm Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:18 | ||||
| 
 kız kardeşim reklamcı    11 cm kendime 16 - 13  bizim işyerinden iki kişiye  akşam yaparım gelir elime  | |||||
|  | |||||
| _PunisheR_   2. Vites     Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı _PunisheR_ Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:19 | ||||
| 
   bi tane de ben isterim hediye hemen kargola    | |||||
|  | |||||
| rockwaryumm   1. Vites     Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı rockwaryumm Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:25 | ||||
| 
 AYIP EDİYON LAFIMI OLUR 11 CM CAPI OLMASI LAZIM SENİN DEPO KAPAĞININDA BEN 206+ ÖLÇTÜM ÇÜNKÜ UMARIM TUTAR ARABA EVİN ÖNÜNDE    İSTER BURDAN KARGOLAYIM İSTER HAZIR CİZİMİNİ ATİM YAPTIRIM HEMEN REKLAMCI BASSIN 2 LİRAYA BASAR  | |||||
|  | |||||
| hLL   1. Vites   Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:25 | ||||
| 
 en çok ben istiyorum  | |||||
|  | |||||
| _PunisheR_   2. Vites     Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı _PunisheR_ Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:27 | ||||
| 
   | |||||
|  | |||||
| _PunisheR_   2. Vites     Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı _PunisheR_ Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:28 | ||||
| 
 kardeşim sen türkiye sınırları içinde bile değilsin yahu nasıl yapcaz   | |||||
|  | |||||
| hLL   1. Vites   Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:30 | ||||
| 
 Tr' deki eve gönderiverin hayrına  Gelicem 2 haftaya ya  | |||||
|  | |||||
| rockwaryumm   1. Vites     Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı rockwaryumm Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:31 | ||||
| 
 Yok ya parası sorun değil hediye o tabiki sadece onu götürüp kargoya vermek sorun benim için  hazır onların programda çizdirecem akşam hemen açacak basacak oynamıyacak bile ekstradan birşeyi yok yani yazıcıya çıktı yollamak gibi düşün  | |||||
|  | |||||
| _PunisheR_   2. Vites     Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı _PunisheR_ Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:31 | ||||
| 
 oo ev nerde   | |||||
|  | |||||
| _PunisheR_   2. Vites     Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı _PunisheR_ Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:33 | ||||
| 
 vaktin olduğunda yolla madem kardeşim sorun değil hemen çıktığı gibi bana yolla demem sen çıkar dursun kargo yakınlarından geçceğinde falan yollarsın tazmanya da bastırabiliz  | |||||
|  | |||||
| hLL   1. Vites   Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:35 | ||||
| 
 Çorlu' da  | |||||
|  | |||||
| hLL   1. Vites   Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:36 | ||||
| 
   Eğer yaptırırsanız. Araç üstünde fotoğraflarını paylaşın lütfen   | |||||
|  | |||||
| _PunisheR_   2. Vites     Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı _PunisheR_ Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:37 | ||||
| 
   çok tersmişsin yahu   okana bağlı o üşenmezse bana yollayacak olan da o   | |||||
|  | |||||
| hLL   1. Vites   Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:41 | ||||
| 
 sağlık olsun   | |||||
|  | |||||
| _PunisheR_   2. Vites     Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı _PunisheR_ Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 12:42 | ||||
| 
   biz reklamcıyla uğraşıp sticker diye uğraşırken adam gerçeğini koymuş dondurulmuş hayvan gibi ahaha   | |||||
|  | |||||
| Yanıt Yaz   | Sayfa 123> | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||