![]() |
|
Shell KGS !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2013 Saat 00:33 |
Arkadaşlar Shell'den KGS almıştım şimdi hgs çıktı KGS deki paraları nasıl alabilirim bilen var mı?
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PTT' den halledebilirsiniz. |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün kgs deki bakiyeyi gösteren belge ile gittim ama yapamadı. |
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Nasıl yapamadı ya? Gerekçesi neydi? Babam PTT' den devretti. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Shell Kgs normal kgs lerden biraz farklı. Gerekçesi: Bakiye gösteren belgede şifre yokmuş.
|
|
![]() |
|
Hmm bakiyeniz çok muydu? Eğer çok değilse üzmeyin canınızı boşverin. OGS' de kaldırılacakmış ve vatandaşın OGS almak için verdiği para da yanıyor. Tek tip HGS olacakmış hepsi. Adaletsizlik var. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Benden başka Shell KGS kullanan yokmu ???
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
30TL'ye yakın bakiye vardı bende de. Shell olduğu için PTT'ler ödemiyor. Shell istasyonları da ödemiyor. Kırıp attım valla.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Merhaba arkadaşlar,
çok merak edilen bu konuyu sizinle paylaşmak istedim herkes Halkbank Nakit KGS özellikli Shell Club Smart Card içinde bulunan bakiyeyi nasıl alacağını merak ediyordu bende dahil akaryakıt istasyonlarında dolum yapılan yerler bu işe yanaşmıyordu bende kartın arkasını okuduğumda "Kartların Nakit KGS özelliği ile ilgili tüm hususlardan Halkbank A.Ş. sorumludur" yazısını farketmiştim internetten araştırdığımda Halkbank dolum yapan şubeleri buldum http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2344 bugün bakiyeyi alıp kgs yi kapattırmak istediğimi söyledim görevli memur kgs kartını, nüfus cüzdanımı ve aracın plakasını aldı işlemi yaptı kartı geri verdi ziraattaki gibi 40 sonrasına gün vermedi, hesaptaki 6 TL yi hemen verdi verdiği makbuz da bu işlem tamam ![]() Başka bir mesaj Bugün shelle uğradım.Kgs içerisinde kalan bakiyeleri nakit olarak iade ediyorlar.Hgs çıkarma olasılığı da var dedi eleman görüşmeler sürüyormuş
Düzenleyen Serco05 - 12 Mart 2013 Saat 02:21 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Teşekkür ederim ...
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Aaaaaaa... Otoban a kaçak giriş im vardı... İyi hatırlattınız... Yarın ödeyim 10 katı cezayı bari :))
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Kaçak girişiniz hgs çıktıktan sonraki bi tarihte ise hgs alınca normal ücreti hgs'den kesiliyor 10 katı ödemenize gerek kalmıyor . |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yok hocam öyle değil, kaçak geçtiğiniz tarihten sonra 7 gün içinde HGS alırsanız geçişiniz kaçak olmuyor.
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Serco Süpersin Maşallah diyeyimde nazar değmesin
Eline sağlık
![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
6 ay içerisinde de ogs gişeleri kalkıyormuş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |