![]() |
|
debriyaj pedal sertliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
manson ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2013 Saat 20:32 |
İyi akşamlar.arabam 98 model peugeuot 306. baskı balatayı yeni değiştirdim.arabayı ustadan aldığımda pedal cok yumusaktı. şimdi üstünden yaklaşık 100 km geçti,debriyajın yumusaklığında azalma hissediyorum.bu çok erken bir değişim değil midir.Yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de debriyajı değiştirmiştim. tahminimce 1000 km falan yaptım debriyaj biraz sertleşmeye başladı. şu anda 8000 km civarı gittim aynı sertlik devam ediyor. senin erken olmuş. bir ustana göster derim..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
manson ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim,göstermekte fayda var haklısın.diğer taraftan ilk günün aşırı yumuşaklığı şanzıman yağının değişiminin o günkü etkisi de olabilir.yarın belli olacak insallah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |