![]() |
|
BU HDI Yİ ANLAMADIM GİTTİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2013 Saat 23:15 |
|
az var kardeş zaten sağol bilgi için :)
|
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynı soruyu daha yeni ustaya sordum oradan azıcık yağ gelmesinin normal olduğunu söyledi. Az gelmesi ve aynı zamanda turbonun tirbününü yağlaması maksadıyla kullanıldığını aktardı. Bu sayede o bölgedeki yağlanmada artıyormuş ama gelen yağın az olması gerektiğini aktardı.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
eyvallah hocam sağol içim ferahladı
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam normal olup olmadığını bilmiyorum ama ben arabayı alalı 5 yıl 45.000 km oldu aldığımdan beri orda yağlanma oluyor bi sıkıntı yaşamadım.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
peki hocam o kısımda hafif yağ olmasının hatta o hortumdan turbo türbününe azcık atması normal mi.
|
||
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Normal hocam rahat ol benim aracımda da var ve daha önce forumda da normal olduğu defalarca söylendi.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
![]() arkadaşlar yukarıda işaretlediğim yeri söktüm ve hortumu torboya gidem hortumları dahi söküp temizledim. tekrar taktıktan sonra işaretli olan yeri takmadım çalıştırıp gaz verdim ordan bayağı bi beyaz buhar heralde çıkıyordu renksizdi çünkü hava soğuk araçın harareti 90 a yakındı. normal mi bu anlamadım gitti. motor yeni yapılmıştır hatta çok hafif bi beyaz buharda yağ çubuğunun ordan geliyodu. bi yardımcı olun bi türlü anlayamadım. çekiş harika geçen 175km hızıi geçtim yağ yakma hiç yok 8.000 km oldu yağı değişeli 5w-40 koyuldu gram eksiltme yok ama o buharı görünce bi tedirgin oldum . bi yardımcı olun bilgi istiyorum normal mi
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |