![]() |
|
peugeot 301 modelini alan arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mahcuqq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 20:51 |
arkadaşlar ben peugeot 301 access hdı 1.6 92 modelini aldım.ilksan kampanyasından 33.740 a aldım. araç yarın elime geçecek. alan arkadaşlar nasıl memnun mu? ben tereddüt etmeden aldım fiyatı uygundu ve orta sınıf bi araç beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor... sizin yorumlarınız arkadaşlar... alan alacak olanlar....
|
|
allah kaza bela vermesin....
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece alan ve alacak olanlardan yorum beklersen biraz geç yorum alırsın bence.çünkü daha çok yeni.
ama ben biraz yorum yapayım eger kabul edersen.öncelikle 301 modelinin sloganı, dışı güçlü içi cömert.kasa olarak hafiften 508 modeline benziyor.buda çekici oluyor.iç hacmi baya geniş kesinlikle rahat edeceginden eminim.motor olarak bence en iyisini yapıp 1.6 seçmişiniz.elektirik sistemi yeni bir mimari( eco multipleks ).bu nedemek bu araçta bulunan beyin sayısı daha az demek.daha az olması arıza olasugını düşürürmü.evet düşürür.bagajı baya geniş evet.ben ilk gördügümde bu aracın ticari taksiler için çok uygun oldugunu düşündüm.sonra inceleyince gerçekten hoşuma gitti. şimdiden hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin. |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
daha önceden çok konusu açılmıştı bu aracın araştırma yaparsanız forumda bulabilirsiniz.Access modelini degilde genelde allure modelini tavsiye edenler oldu forumda yetersiz diyenler oldu access için test sürüşü yapan bir abimiz vardı birde oda forumda mevcut.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
|
![]() |
|
mahcuqq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
arkadaşlar tavsiyeniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. aracımı az önce aldım 80-90 km yol yaptım uzun yolda ankara çevre yolunda. benim eski ve ilk arabam 2000 model polo classıcti. ona göre çok çokk iyi geldi bana araba. kalkışı seriliği çekişi içinin konforu genişliği çok hoşuma gitti verdiğim 33.740 tl. yi fazlasıyla haketti. alacak olan arkadaşlara gerçekten tavsiye ediyorum benimki access baz modeli olmasına rağmen çok beğendim eminim allaure falan daha güzeldir...
|
|
allah kaza bela vermesin....
|
|
![]() |
|
hayırlı olsun diyelim kazasız belasız inşallah
|
|
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kazasız belasız inşallah.Allah utandırmasın
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
HAyırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Ne renk aldınız bari onu da söyleyin :)
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |