![]() |
|
307 kumanda pili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haakaannn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haakaannn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 13:27 |
merhaba
307 sustalı anahtarımın pili bitti yerine CR1620 bulabildim ama daha sonra yurt dışı bir kaç forumda doğrusunun CR2016 olduğunu okudum. hangisinin doğru olduğunu bilen var mı ?
|
|
307 1.6 comfort
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bir tane elektronik aletleri yada bilgisayar malzemeleri satan yere git 2 dk'sını almaz değiştirmek internette araştırmanı gerektirecek birşey yok bende geçen 2 liraya alıp değiştirdim :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CR 2016 para pul denilen yuvarlak pillerden
|
|
![]() |
|
haakaannn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haakaannn
![]() ![]() ![]() ![]() |
zaten değiştirdim fakat saatçi eski pili kaybedip yerine oraya oturan birşey taktı şimdi dikkatimi çekti , iki gün sonra sorun yaşamıyım diye araştırıyorum, internetten bakıncada pil kapasiteleri falan farklı gözüküyor bu iki modelin.
|
|
307 1.6 comfort
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam gecenlerde benimde kumanda pili bitmiş 1 tlcilerden gidip aldım bitane taktım yaklasık 4 ay oldu sorun yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |