![]() |
|
206 GTI 2000 Alsam mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 10:24 |
|
Selam arkadaşlar, Bana Tavsiye edermisiniz.
Bu gün 15:00 civarı görüşeceğim, nelere dikkat etmem gerekir. Mümkünse Acil |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam cok apaçi işi olmuş cok içi cok itici duruyor bana göre hiç yaramaz derim ben yinede karar senin
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Hangi futbolcunun arabasıki merak ettim.
Kapı fitilleri zedelenmiş, ZAndımca önden darbesi var. Direksiyon simidi değişmiş ve sağ airbag kapağı kaplanmış. Orta konsol cort olmuş gri renkte ne alaka ise. Kolçağa değinmek istemiyorum. Eğer bu şekilde içinize sindiyse biş diyemeyeceğim. Ben şahsen çok itici buldum aracı. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Hele ki vites kutusunu hiç sölemeye gerek yok bence hocam gercı zevkler ve renkler tartısılşmaz ama o paraya da bu araba
|
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu aracı alma bence çok apaçi işi olmuş
|
||
![]() |
||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
arkadaki spoylermi yoksa ucak kanadımı
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Düşündüğüm gibi yorumlar geldi.
direksiyon, Kolçak ve Vitesi bende taktım kafaya ama bunlar maksimum 150 liraya düzeltilebilir durumlar diye ikna ettim kendimi ki öyle değilse beni tekrar uyarın lütfen orta konsol iyi ki orjinal onu değiştirmeden kaplatmam artı olacak bana :) alicilik arkadaşımın takıldığı önden kazası var detayı önemli benim için henüz görmedim aracı ve baktırmadım bu işleri bugün yaptırmayı düşünüyordum. Hiç gitmiyim mi dersiniz yukardaki fikirlerim dahilinde.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
D;reksiyon simidinin çıkması 100-150 tl arası bir de airbag alacaksınız 150 civarıda o vardır Kolçak sökülecek zaten onun masrafı yokta vites de 40-50 lira bişi. Orta konsolu gri bırakıp sadece söşeme ve airbag kısmını kırmızı yapması dikkatimi çekti. Göğüste airbag dışında kırmızılık yok. Şüphe çekti. Araçı bu hale getiren bir de nasıl kullanmıştır acaba bir de onu düşünmek lazım. |
||
![]() |
||
|
Ali ustam, şimdi senin takıldığın konu sanırım airbag aktifmi değil mi yada orda airbag var mı? yoksa zaten hiç bulaşmayacağım. ama varsa ve kaplama airbag kapağına bağımsız yapılmış işe 500 tl de gözümü korkutmuyor güvenlik, dekor ve iç tasarımı iyileştirmek adına ama km si için ne dersiniz? motorda neye dikkat ettirmeliyim. GTI da mühim noktalar nelerdir. tüp takarsam ne zararı olur takmaz isem yakıt tüketimi beni ne hale sokar. 100 km ye kaç tl öderim Görseli iyileştirmek kirliliği düzeltmek kolay. |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Şahsım adına önce güvenlik derim. Airbag önemli bir unsur. Aktif ettirmek dert değil gidersiniz bir pp2000 bağlatıp 5dk da açarlar. Parçaların temini ve fiyatı sizi zorlayabilir. Aracı detaylı görmeden nacizhane yorum yaptım gördükten sonra sizde yorumlarınız söyleyin bilen arkadaşlar muhakkak yardımcı olacaktır. Dekor ve iç kısmı değiştirmek kolay olabilir ama bunun yanı sıra ikinci el araç alıyorsunuz iyi kötü bakımı olacak ve parça değişmesi gerekecek. Bunları da göz önünde bulundurum derim. Söz gelimi balatsı idare edebilir bir haldedir ama sizin içinize sinmez se balata alacaksınız. Amortiör sert gelecek değiştirmek isteyceksiniz v.s v.s Yakıt konusunda Duyduğum kadarı ile GTi pek dost değiller. 100km de 16-17 lt yakan duydum. Bu da günümüz petrol fiyatları için çok ciddi rakamlar. Sakin kullansanız bile 11lt den aşağı yakacağını pek sanmam sonuçta 2.0lt motora sahip . LPG takılır . Bu zamanda LPG siz GTi anca pazar günleri kullanılır. |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
benim aracın motoruyla aynı sanırım .uzun yolda 8,5 altına düşmedi şehir içi 11-14 arası değişiyor kullanıma göre (lpg) lpg kıtı iyiyse dorun yaşatmıyor.performans zaten meşhur gtı araç. araç oynanmışsa benziyor . tavan açılıyorsa ilk aklıma gelen onu bir kontrol ettirin .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Bütçeni bilemiyorum ama 2.000-3000 TL ayarla daha güzel bir 206 GTİ al...Arkadaşlar zaten araç ile ilgili yorumları telakki etmişler...
|
||
![]() |
||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
|
İçinin o kadar oynanmış olması airbaglerin patlamış olma ihtimalini çok yükseltiyor fazla abartmışlar döşemeleri falan benim aracımda satılık benim aracıma da bakabilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2001-model-peugeot-206-gti-balikesir-merkezden-98724794/detay/ |
||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
ya onu bunu bırakında ben şu futbolcuyu merak ettim görtüşmen olursa sor bunu :D
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar sizleyim, Aracı Getirmedi o gün, ben de 2 gün aradım üstüne iş yogunluğu dedi, müsait olamadı hala, GTI düşünüyorum ama aksilik bir alacağım vardı alamadım, sıkıştırmakta istemiyorum. hayırlısı bi GTI var sitede olursa inşallah onu düşünüyorum
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Gururtr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2013 Konum: Bostancı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
İlan açılmıyor açılırsa yardımcı olmaya çalışırız.
|
||
![]() |
||
|
sahibinden rektefeye girdi şu anlarda
satıcı ve araç burda zaten
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Gururtr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2013 Konum: Bostancı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
Hayırlısı araç temiz gözüküyor bir baktırdıkdan sonra kararını verirsin.
|
||
308 HDI AUTO6R
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar Sonunda araçla dün tanıştım, 1 aydır olduğu yerde duruyormuş, motor bitik motor kapagından yağlar akmış nerdeyse erimiş artık , yolcu hava yastığı parçalanmış, koltuklar deri paramparça orj direksiyon ve hava yastığı yok ve ben 45 km gittim geldim önceden hiç bişey söylenmedi :D sağlık olsun GTI tutkum devam ediyor lakin
bu passat 2 gündür arıyor linea istiyorumda istiyorum üstüne 2bin vericek nedersiniz :) acil
Düzenleyen Aziz - 21 Mart 2013 Saat 11:17 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kara-inci-sahibinden-64914135/detay
Bu araca ne dersiniz? ilan tarihi eski farkındayım ama km si hoş, olsun 150bin kmde şuanda Fiyatı uygun arıyorum. kendi capımda bir kaç tl harcayıp keyfime ayarlamak icin, orjnalleride var lakin 16bin tl den başlıyor, şimdi buna pazarlığa oturacağım ve uygun alacağım için ne dersiniz? Artık bi yardım edinde son bulsun GTI tutkum :)) kavuşabiliyim :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |