Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 GTI 2000 Alsam mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 GTI 2000 Alsam mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 GTI 2000 Alsam mı?
    Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 10:24
Selam arkadaşlar, Bana Tavsiye edermisiniz.

Bu gün 15:00 civarı görüşeceğim, nelere dikkat etmem gerekir. Mümkünse Acil

[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (2) Teşekkür(2)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 10:34
Hocam cok apaçi işi olmuş cok içi cok itici duruyor bana göre hiç yaramaz derim ben yinede karar senin
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 10:34
Hangi futbolcunun arabasıki merak ettim.

Kapı fitilleri zedelenmiş,
ZAndımca önden darbesi var. Direksiyon simidi değişmiş ve sağ airbag kapağı kaplanmış. Orta konsol cort olmuş gri renkte ne alaka ise. Kolçağa değinmek istemiyorum.

Eğer bu şekilde içinize sindiyse biş diyemeyeceğim. Ben şahsen çok itici buldum aracı.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 10:39
Hele ki vites kutusunu hiç sölemeye gerek yok bence hocam gercı zevkler ve renkler tartısılşmaz ama o paraya da bu araba 
Yukarı Dön
MagicPerformance Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
24 - Temmuz - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MagicPerformance Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 10:46
bu aracı alma bence çok apaçi işi olmuş
Yukarı Dön
blinddark Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blinddark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 10:50
arkadaki spoylermi yoksa ucak kanadımı
"" 2003 307 1.4 hdi xr 1998 opel vectra 2.0 16v gls
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 11:04
Düşündüğüm gibi yorumlar geldi.

direksiyon, Kolçak ve Vitesi bende taktım kafaya ama bunlar maksimum 150 liraya düzeltilebilir durumlar diye ikna ettim kendimi ki öyle değilse beni tekrar uyarın lütfen orta konsol iyi ki orjinal onu değiştirmeden kaplatmam artı olacak bana :) alicilik arkadaşımın takıldığı önden kazası var detayı önemli benim için henüz görmedim aracı ve baktırmadım bu işleri bugün yaptırmayı düşünüyordum. 

Hiç gitmiyim mi dersiniz yukardaki fikirlerim dahilinde.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 11:09
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

direksiyon, Kolçak ve Vitesi bende taktım kafaya ama bunlar maksimum 150 liraya düzeltilebilir durumlar diye ikna ettim kendimi ki öyle değilse beni tekrar uyarın lütfen orta konsol iyi ki orjinal onu değiştirmeden kaplatmam artı olacak bana :) alicilik arkadaşımın takıldığı önden kazası var detayı önemli benim için henüz görmedim aracı ve baktırmadım bu işleri bugün yaptırmayı düşünüyordum. 

D;reksiyon simidinin çıkması 100-150 tl arası bir de airbag alacaksınız 150 civarıda o vardır

Kolçak sökülecek zaten onun masrafı yokta vites de 40-50 lira bişi.

Orta konsolu gri bırakıp sadece söşeme ve airbag kısmını kırmızı yapması dikkatimi çekti. Göğüste airbag dışında kırmızılık yok. Şüphe çekti.

Araçı bu hale getiren bir de nasıl kullanmıştır acaba bir de onu düşünmek lazım.

DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 11:31
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

D;reksiyon simidinin çıkması 100-150 tl arası bir de airbag alacaksınız 150 civarıda o vardır

Kolçak sökülecek zaten onun masrafı yokta vites de 40-50 lira bişi.

Orta konsolu gri bırakıp sadece söşeme ve airbag kısmını kırmızı yapması dikkatimi çekti. Göğüste airbag dışında kırmızılık yok. Şüphe çekti.

Araçı bu hale getiren bir de nasıl kullanmıştır acaba bir de onu düşünmek lazım.

Ali ustam, şimdi senin takıldığın konu sanırım airbag aktifmi değil mi yada orda airbag var mı? 

yoksa zaten hiç bulaşmayacağım. ama varsa ve kaplama airbag kapağına bağımsız yapılmış işe 
500 tl de gözümü korkutmuyor güvenlik, dekor ve iç tasarımı iyileştirmek adına ama km si için ne dersiniz? motorda neye dikkat ettirmeliyim. GTI da mühim noktalar nelerdir.
tüp takarsam ne zararı olur takmaz isem yakıt tüketimi beni ne hale sokar. 100 km ye kaç tl öderim
Görseli iyileştirmek kirliliği düzeltmek kolay.

[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 11:44

Ali ustam, şimdi senin takıldığın konu sanırım airbag aktifmi değil mi yada orda airbag var mı? 

yoksa zaten hiç bulaşmayacağım. ama varsa ve kaplama airbag kapağına bağımsız yapılmış işe 
500 tl de gözümü korkutmuyor güvenlik, dekor ve iç tasarımı iyileştirmek adına ama km si için ne dersiniz? motorda neye dikkat ettirmeliyim. GTI da mühim noktalar nelerdir.
tüp takarsam ne zararı olur takmaz isem yakıt tüketimi beni ne hale sokar. 100 km ye kaç tl öderim
Görseli iyileştirmek kirliliği düzeltmek kolay.

Şahsım adına önce güvenlik derim. Airbag önemli bir unsur. Aktif ettirmek dert değil gidersiniz bir pp2000 bağlatıp 5dk da açarlar.
Parçaların temini ve fiyatı sizi zorlayabilir.

Aracı detaylı görmeden nacizhane yorum yaptım gördükten sonra sizde yorumlarınız söyleyin bilen arkadaşlar muhakkak yardımcı olacaktır.

Dekor ve iç kısmı değiştirmek kolay olabilir ama bunun yanı sıra ikinci el araç alıyorsunuz iyi kötü bakımı olacak ve parça değişmesi gerekecek. Bunları da göz önünde bulundurum derim. Söz gelimi balatsı idare edebilir bir haldedir ama sizin içinize sinmez se balata alacaksınız. Amortiör sert gelecek değiştirmek isteyceksiniz v.s v.s

Yakıt konusunda Duyduğum kadarı ile GTi pek dost değiller. 100km de 16-17 lt yakan duydum. Bu da günümüz petrol fiyatları için çok ciddi rakamlar. Sakin kullansanız bile 11lt den aşağı yakacağını pek sanmam sonuçta 2.0lt motora sahip . LPG takılır . Bu zamanda LPG siz GTi anca pazar günleri kullanılır.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 12:26
benim aracın motoruyla  aynı sanırım .uzun yolda  8,5 altına düşmedi  şehir içi 11-14  arası değişiyor kullanıma göre (lpg) lpg kıtı iyiyse dorun yaşatmıyor.performans zaten meşhur gtı araç. araç oynanmışsa  benziyor . tavan açılıyorsa ilk aklıma gelen onu bir kontrol ettirin .
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
Demir Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Demir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 14:44
Bütçeni bilemiyorum ama 2.000-3000 TL ayarla daha güzel bir 206 GTİ al...Arkadaşlar zaten araç ile ilgili yorumları telakki etmişler...
Yukarı Dön
EmSul Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EmSul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 17:39
İçinin o kadar oynanmış olması airbaglerin patlamış olma ihtimalini çok yükseltiyor fazla abartmışlar döşemeleri falan benim aracımda satılık benim aracıma da bakabilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2001-model-peugeot-206-gti-balikesir-merkezden-98724794/detay/
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v"
"1998 Ford Mondeo 2.0 glx"
"2005 Peugeot Partner 2.0hdi"
"2004 Peugeot 307 1.6 bva"
Yukarı Dön
Zagorka Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Zagorka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 19:35
ya onu bunu bırakında ben şu futbolcuyu merak ettim görtüşmen olursa sor bunu :D 
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 Saat 10:58
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar sizleyim, Aracı Getirmedi o gün, ben de 2 gün aradım üstüne iş yogunluğu dedi, müsait olamadı hala, GTI düşünüyorum ama aksilik bir alacağım vardı alamadım, sıkıştırmakta istemiyorum. hayırlısı bi GTI var sitede olursa inşallah onu düşünüyorum

[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Gururtr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gururtr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 Saat 11:03
İlan açılmıyor açılırsa yardımcı olmaya çalışırız.
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 Saat 11:04
sahibinden rektefeye girdi şu anlarda

satıcı ve araç burda zaten
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Gururtr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gururtr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 Saat 11:11
Hayırlısı araç temiz gözüküyor bir baktırdıkdan sonra kararını verirsin.
308 HDI AUTO6R
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 11:08
arkadaşlar Sonunda araçla dün tanıştım, 1 aydır olduğu yerde duruyormuş, motor bitik motor kapagından yağlar akmış nerdeyse erimiş artık , yolcu hava yastığı parçalanmış, koltuklar deri paramparça orj direksiyon ve hava yastığı yok ve ben 45 km gittim geldim önceden hiç bişey söylenmedi :D sağlık olsun GTI tutkum devam ediyor lakin

bu passat 2 gündür arıyor

linea istiyorumda istiyorum
üstüne 2bin vericek nedersiniz :) acil

Düzenleyen Aziz - 21 Mart 2013 Saat 11:17
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mart 2013 Saat 16:27
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kara-inci-sahibinden-64914135/detay

Bu araca ne dersiniz?

ilan tarihi eski farkındayım ama km si hoş, olsun 150bin kmde şuanda Fiyatı uygun arıyorum. kendi capımda bir kaç tl harcayıp keyfime ayarlamak icin, orjnalleride var lakin 16bin tl den başlıyor, şimdi buna pazarlığa oturacağım ve uygun alacağım için ne dersiniz?

Artık bi yardım edinde son bulsun GTI tutkum :)) kavuşabiliyim :)
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 124 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7655 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 508 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 641 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 395 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5209 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 617 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 405 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 713 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 279 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 570 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2324 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1034 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5687 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4932 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2100 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 524 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2239 1 heavyburak26
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
muratatalay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English