![]() |
|
aracım kaç beygir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslan85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2013 Saat 13:23 |
merhaba arkadaşlar uzun süredir bunu araştırıyorum ama bi türlü aradığım cevabı bulamadım ruhsatımda aracın gücü 0 KW yazıyor nasıl öğreneblirim kaç beygir olduğunu?
|
|
2003 model 307 1.6 tiptronik vites benzin-lpg
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şuan işte olduğumdan sahibinden e giremiyorum ama onda böle bi kısım var. aracın marka-model-versiyonunu yazıyosun sana teknik ve donanım özelliklerini çıkarıyor. ama şımdı baktığım kadarıyla 109 bg. dediğim gibi bi sahibinden i kurcala illa bulursun..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınızın şase numarasını özelden mesaj olarak atın hala çalışıyorsa peugeot service box'tan bakmayı deneyeyim hocam.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
büyük ihtimal 110 bg dir ama 92 bg de olabilir en doğru şase ile service box tan bakılınca çıkar
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
aslan85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
tamam kardeşim buldum 109 hp imiş yardımın için tşk ederim..
|
|
2003 model 307 1.6 tiptronik vites benzin-lpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |